SAP Norge styrkes med ny Country Manager SME

SAP har ansatt Tom Olberg som Country Manager SME i SAP Norge. Olberg har sin bakgrunn fra Microsoft Dynamics forhandlerapparat, hvor han for 14 år siden var med og startet det selskap som i dag heter Columbus IT Partner. Siden 2006 har han hatt forhandleransvar for AX Retail Chain Manager i EMEA regionen.

OsloNår det dukket opp et tilbud fra SAP så ble det en såpass betydelig utfordring at det trigget nok til å skifte. Innenfor vår bransje er SAP per definisjon «state of the art». Alle andre alternativ innenfor vår bransje ville egentlig kun blitt et horisontalt karrieresteg, sier Tom Olberg

I SAP får Olberg ansvaret for alt salg til små og mellomstore virksomheter.
Min målsetning er at løsninger fra SAP skal bli vurdert i hver eneste ERP opphandling innenfor SME segmentet. At vi har et profesjonelt forhandlerapparat som kan ta helhetsansvar for både små og store kunder er nesten en litt for godt bevart hemmelighet, fortsetter Olberg

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Tom Olberg, Country Manager SME SAP Norway
Telefon: +47 90 13 02 58
E-post: tom.olberg@sap.com

Svein Arne Lilleløkken, Direktør, Enterprise Sales, SAP Norge
Telefon: + 47 950 40 774
E-post: svein.arne.lilleloekken@sap.com