SMB Business Partner første norske SAP gullpartner

Fornebu-baserte SMB Business Partner er første norske og andre nordiske SAP-partner som oppfyller kriteriene til å bli SAP gullpartner. Selskapet har dermed oppnådd de høyeste kravene SAP stiller til sine partnere – Dette betyr beste score på krav til tjenester, support, kursing og sertifisering av ansatte, antall referansekunder, antall selgere og salgsresultater.

OsloVi er stolte av å oppnå den høyeste SAP partnerstatusen som er mulig på relativt kort tid. Siden oppstarten i 2003 har vi jobbet hardt og fokusert. Vi ser det som meget positivt at denne statusen ikke bare er økonomiavhengig, men også er tuftet på andre sentrale aspekter ved et partnersamarbeid. Det er en anerkjennelse å motta en slik utmerkelse og den forplikter ved videre drift, uttaler Bjørn Aage Haugen, daglig leder SMB Business Partner.

SAP satser tungt på å bygge et sterkt partnerapparat, og i år vesentlig mer enn tidligere år. Det skal være lønnsomt å være SAP-partner. Overfor kundene er det de mest profesjonelle partnere, som er våre beste representanter. Kunder er ute etter å minimere risiko ved bruk av en kvalitetspartner, og det er kun de aller beste som blir gullpartner, sier Niels Theilmann Møller, SAPs SME direktør for Norden og Baltikum.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Bjørn Aage Haugen, daglig leder SMB Business Partner
Mobil: +47 90 06 22 56
E-post: bjorn@smb-gruppen.no

Tom Olberg, Country Manager SME SAP Norway
Telefon: +47 90 13 02 58
E-post: tom.olberg@sap.com

Om SMB Business Partner
SMB Business Partner er den ledende SAP Business One forhandler i Norge. Våre medarbeidere er dyktige, sertifiserte SAP Business One konsulenter og har bred erfaring med forretningssystemer.
SMB Business Partner AS ble startet i forbindelse med satsningen på små og mellomstore bedrifter fra SAP AG. Vi har i dag et etablert miljø rundt SAP Business One. SMB Business Partner AS er, ved siden av å være den største, den partneren med lengst fartstid på SAP Business One i Norge.
Vår visjon er å være den prefererte leverandøren av SAP Business One og relevante tredjepartsprodukter.
All vår forretning skjer med basis i SAP Business One og tilhørende bransjesystemer.

Selskapet fokuserer på god markedskontakt, kompetanse og solid gjennomføring av prosjekter. Vi fokuserer på å levere standard løsninger med tilhørende konsulenttjenester og intergrasjon mot tilgrensede systemer.

SMB Business Partner AS as fokuserer kun på produktet SAP Business One og vårt mål er å være den prefererte leverandør i markedet av dette produktet.