SMB Business Partner hedret som SAP Business One Partner of the Year

OsloSAPs partnere står for en betydelig andel av salg til små og mellomstore bedrifter i Norden. Derfor hyllet torsdag SAP sine SAP Business One partnere under en nordisk samling i København.
Norske SMB Business Partner ble tildelt prisen årets “Business One Partner of the Year 2007” for Norge.

SAP feiret torsdag Business One partnere i Finland, Sverige, Danmark og Norge, og det fellesnordiske markedet for deres gode resultater i 2007. Prisene deles ut etter resultater tilknyttet lisensomsetning, nysalg, antall referansekunder, antall sertifiserte SAP-konsulenter, og hvor mye som investeres i partnerskapet med SAP.

SMB Business Partner har i 2007 oppnådd imponerende gode resultater både i ny- og mersalg. Selskapet er også Norges første Business One partner som har oppnådd SAPs gullnivå. Selskapet utpeker seg med planer om ekspansjon ut i Skandinavia og har et dedikert salgsapparat som utelukkende fokuserer på Business One.

– Det er med stor glede vi utnevner SMB Business Partner til Partner of the Year for 2007.
SMB Business Partner har det siste året hatt stor suksess, ved blant annet ved flere spennende nye kunder, kåret til Norges første SAP partner på gullnivå og vist en sterk dedikasjon og lojalitet som partner, sier Tom Olberg, Country Manager SME, SAP Norge.

– SMB Business Partner AS har i 2007 jobbet hardt og målrettet med å oppnå våre målsetninger. Dette har resultert i en kraftig økning i kundemassen, økt kompetanse hos våre medarbeidere samt lønnsomme og effektiviserende leveranser til våre kunder. Vi er stolte over det vi har fått til og ser frem til å utvikle både nye og eksisterende kunder videre i 2008. Tildelingen av prisen for Norges beste SAP B1 forhandler er en anerkjennelse og en ytterligere bekreftelse på at vi tar de riktige valgene og lykkes i markedet, sier Andreas Solberg, nestleder SMB Business Partner

Andre vinnere i Norden:
Finland: Profiz Business Solution Oy
Sverige: LittleFish AB
Danmark: Bizteam A/S
Nordic: Bizteam A/S

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Tom Olberg, Country Manager SME SAP Norway
Telefon: +47 90 13 02 58
E-post: tom.olberg@sap.com

Andreas Solberg, nestleder SMB Business Partner
Mobil: +47 95 18 41 73
E-post: andreas@smb-gruppen.no