SAP Norge med ny Country Manager Large Enterprises

OsloSAP Norge har ansatt Michael Ramm Østgaard som ny Country Manager for Large Enterprise segmentet i Norge.
Østgaard overtar ansvaret for alt salg og oppfølging mot Norges største bedrifter og organisasjoner hos SAP Norge.
Michael R. Østgaard har jobbet med salg og ledelse i 15 år, med fokus på kundeløsninger og prosessutvikling. Østgaard har utviklet europeiske logistikkløsninger for DHL Worldwide Express, kapret nordiske bredbåndskunder for Tiscali, og vært inntil nylig direktør for Storkunde Business Unit i Eniro (Gule Sider).

– Vi ser fortsatt meget store vekstmuligheter for SAP i Norge og ser frem til å ha Michael med på laget for å drive organisasjonen og det erfarne salgsteam til nye høyder, uttaler Karen Nielsen, Nordic Sales Director, Large Enterprises.

– Jeg er svært glad for å være med i et så spennende og internasjonal selskap som SAP, sier Østgaard. Jeg ser frem til å jobbe med Norges største selskaper, for å sikre enda bedre lønnsomhet og konkurransekraft, fortsetter han.

Østgaard har en toårig MBA grad og er sivilingeniør i Electronic Computer Systems.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Karen Nielsen, Nordic Sales Director, Large Enterprises SAP
Telefon: + 45 3913 3353
Mobil: + 45 2923 3353
E-post: karen.nielsen@sap.com

Michael Ramm Østgaard, Country Manager Large
Enterprises, SAP Norge
Telefon: + 47 99 21 76 30
E-post: michael.ostgaard@sap.com