SAP Norge med ny Solution Manager

OsloSAP Norge har ansatt Kjetil Kverne som ny Solution Manager. Kverne var tidligere ansvarlig for innsalg av applikasjoner innen økonomi og finans samt Bid Manager ved store innsalg.
Utover ansvaret som Solution Manager i Norge får Kverne et nordisk ansvar for SAPs løsninger rettet mot økonomi og HR/lønn.

Kverne har lang erfaring som blant annet prosjekt- og integrasjonsansvarlig for flere SAP prosjekter i det tyske konsulentselskapet SVC Nordic, samt erfaring fra Siebel Systems og PA Consulting Group. Kjetil startet sin karriere hos Arthur Andersen i 1992 som revisor.

– Jeg ser frem til å være med på å videreutvikle SAPs posisjon som den ledende leverandøren av virksomhetskritiske løsninger i det norske markedet. SAP har en unik produktportefølje og en rekke nye applikasjoner som jeg gleder meg til å introdusere til nye og eksisterende kunder. Ser frem til å ta tak i disse utfordringene sammen med et team av svært dyktige og erfarne medarbeidere, uttaler Kverne.

Kverne er utdannet Siviløkonom fra Universitet i Mannheim, Tyskland.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Kjetil Kverne, Solution Manager, SAP Norgeybr />
Telefon: +47 415 57 875