SAP Norge styrkes med ny økonomisjef (Finance Manager)

OsloSAP har ansatt Erik Blandhoel som ny økonomisjef (Finance Manager) for SAP Norge.

Blandhoel rykker opp fra stillingen som Business Controller i SAP Norge der han har imponer med blant annet engasjement innen implementeringen av ”Best practice” i Norden, rapportering, forecasting, og analyser til det nordiske regionshovedkontoret, samt ansvarlig for budsjettprosessen i Norge siden 2002.

Blandhoel har bred erfaring fra en rekke organisasjoner og bransjer noe som styrker hans forståelse av bredden kunder SAP tilbyr tjenester. Blandhoel har erfaring fra blant annet; Aker Kværner Engineering, 20:20 Logistics Scandinavia AS, Bennett BTI Nordic Norge AS, Vardens Revisjonskontor A/S og Norske Shell A/S

– Vi er glade og stolte over at Erik Blandhoel har sagt ja til å ta steget fra business controller til økonomisjef. Han har gode resultater å vise til, god forståelse av SAP og vil være en viktig ressurs for SAP Norge, uttaler Jørgen Bo Johansen, Økonomidirektør for Norden (CFO).

– Jeg er stolt av å få kunne ta steget videre i en så spennende organisasjon som SAP Norge. Det blir spennende med flere utfordringer og utvidet ansvar og jeg ser frem imot å jobbe tettere mot norsk og nordisk ledelse, uttaler Blandhoel

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Jørgen Bo Johansen, Økonomidirektør for Norden (CFO), SAP Danmark.
Telefon: + 45 39 13 31 80

E-post: jorgen.bo.johansen@sap.com

Erik Blandhoel, Økonomisjef (Finance Manager), SAP Norge
Telefon: +47 930 320 90
E-post: erik.blandhoel@sap.com