Ny partner innenfor handel og engros: SAP sikter mot 100 000 kunder

OsloProgramvareselskapet sikter mot 100 000 kunder globalt innen 2010. Salget skal øke med flere sertifiserte partnere på laget. Synlig tilstedeværelse i en sterk forhandlerkanal blir avgjørende for SAPs vekst. ASP på Gjøvik er ferskeste alliansepartner.

ASP er den tredje forhandleren SAP har signert med i år. I løpet av året skal hele fem nye partnere være på plass. Ved utgangen av 2008 skal SAP totalt ha 13 forhandlere i Norge.

Lønnsom partner
ASP er en partner for handelsbedrifter. De har bygget opp og investert mye i sin egen All-in-One Handel-løsning som nå er kvalifisert for salg.

–SAP-løsningen er supplert med ASPs egenutviklede arbeidsflater for kassemedarbeidere, håndholdtbrukere og selgere. Dette gir våre nye kunder et meget sterkt arbeidsverktøy til å møte en tøff konkurransesituasjon, sier daglig leder i ASP Tor Espen Larsen. Vår målsetning har alltid vært fokus på løsninger som forbedrer lønnsomheten hos våre handelskunder, og i vår nye All-In-One Handel har vi benyttet den lønnsomhetskompetansen vi har bygd opp gjennom 20 år i bransjen.

–ASP har tradisjon for å tenke helhetlig i sine leveranser. Vi tar ansvar for prosjektimplementering med klar tids- og prishorisont. Dette har vært vår forretningspraksis i alle år. Vi leverer innenfor avtalt tid og kostnad i tråd med det nye All-In-One-konseptet, fastslår Larsen.

Satser stort
–40 prosent av salget til SMB-markedet skal komme gjennom forhandlerkanalen. Med nye og solide partnere på laget har vi tro på at denne andelen vil øke til neste år. Vi er optimistiske og tror vi skal klare målet om 100 000 kunder på verdensbasis innen 2010, sier Channel Development Manager SME i SAP, Andreas Grydeland Sulejewski.

Forhandlerapparatet til SAP Norge er 60 prosent større ved utgangen av 2008, sammenlignet med utgangen av 2007.

–Vi må ha ”more feet on the streets”, for å sikre videre vekst. En sterk forhandlerkanal er derfor viktig for oss. Samarbeidet med ASP øker vår tilgjengelighet ikke bare i innlandet, men i hele landet. ASP har en unik kunnskap spesielt innenfor handel, som er viktig for oss, sier Grydeland Sulejewski.

En forhåndskonfigurert og vel utprøvd SAP-løsning vil gi handelsbedrifter en fremtidsrettet løsningsplattform for videre forretningsutvikling.

–Kunder med ambisjoner har behov for solide it-løsninger i bunn for å vinne markedet i handelsbransjen, og da er vår SAP løsning et godt og framtidsrettet valg. SAP-systemene, og spesielt SAP All-in-One, er nå i ferd med å få en utbredelse i markedet for små- og mellomstore bedrifter, avslutter Larsen.

For ytterligere informasjon kontakt:
SAP: Andreas Grydeland Sulejewski (938 04 965)
ASP: Tor Espen Larsen (950 29 733)

Om ASP as
ASP er et norsk eid selskap med 35 ansatte som er lokalisert med hovedkontor på Gjøvik med avdelingskontor i Tønsberg.
Selskapets mål er å være en langsiktig samarbeidspartner og bidra til bedre lønnsomhet hos sine handelskunder.

ASP as tilbyr programvareløsninger og konsulenttjenester med spesialisering innenfor byggevare- og entreprenørbransjen. Konsulentene har høy faglig kompetanse med god innsikt i kundenes forretningsprosesser.

Tett kontakt med våre kunder i over 20 år, har sørget for at våre løsninger har blitt effektive hjelpemidler, som bransjene selv har bidratt med å utvikle. ASP har i alle år benyttet markedsledende leverandør i sin løsningsutforming, noe som har bidratt til en stadig økende kundemasse.