2C change satser på Norge:

SAP Norge innleder 2009 med en ny skandinavisk partner

OsloSAP sikter mot 100 000 kunder globalt innen 2010. Salget skal øke med flere sertifiserte partnere på laget. Et sterkt forhandlerapparat blir avgjørende for SAPs vekst. Danske 2C change er på vei til Norge, og har signert partneravtale med SAP Norge.

2C change er den fjerde forhandleren SAP Norge har signert med i 2008. Ved inngangen til 2009 har SAP med dette totalt 15 forhandlere i Norge. De fire nye partnerne i 2008 er Share consulting, ASP, Econgroup og 2C change.

2C change er en godt etablert og sterk nordisk partner med 115 medarbeidere. Selskapet er førende i Danmark for SAP-konsulenter, og de jobber først og fremst med mellomstore bedrifter innenfor produksjon, logistikk og engineering. Selskapet ble kåret til beste Nordiske partner for SAP 2007 innen løsningssalg. 2C change er en fullserviceprovider og kan derfor både implementere, supportere og drifte løsninger for kunderne. 2C change har mer enn 100 kunder i Danmark, hvor mer en en tredjedel av kundene får sin løsning hostet hos 2C change.

–Vi har erfaring med SAP-implementeringer i mer enn 50 land, så det er ikke nytt for oss å jobbe i utlandet. Det som er nytt er at vi nå etablerer oss med lokale kontorer og medarbeidere, uttaler leder for 2C change international, Jeppe Harrit.

Selskapet har ansatt Kristjan Johannsson som administrerende direktør for virksomheten i Norge. Johannsson kommer fra stillingen som administrerende direktør i en annen nordisk SAP-partner. Han har stått i spissen for selskapet og bygget opp en solid SAP-bedrift med over 100 millioner norske kroner i omsetning. Kristjan Johannsson har vært i SAP-verdenen i mere end 10 år og er en svært kompetent spydspiss for vår satsing i Norge, sier Harrit.

Kristjan Johannsson tiltrer stillingen 1. februar 2009.

SAP har nå 15 forhandlere i Norge, og forventer at salget vil øke ytterligere i 2009 med nye og solide samarbeidspartnere på laget. Selskapet er optimistiske og mener målet om 100 000 kunder på verdensbasis innen 2010 er innen rekkevidde.

– Forhandlerapparatet til SAP Norge var 60 prosent større ved utgangen av 2008, sammenlignet med utgangen av 2007. Vi må fortsatt ha ”more feet on the streets”, for å sikre videre vekst. Et sterkt forhandlerapparat er derfor viktig for oss. Samarbeidet med 2C change øker vår tilgjengelighet i hele landet og de har lang erfaring med SAP Business All-in-One-konseptet som gjør at de umiddelbart kan levere til små og mellomstore bedrifter i Norge, sier Channel Develop Manager SME i SAP, Andreas Grydeland Sulejewski.

For ytterligere informasjon kontakt:
Channel Develop Manager i SAP: Andreas Grydeland Sulejewski +47 9380 4965
Administrerende direktør, 2C change International: Jeppe Harrit +45 2543 8805
Administrerende direktør, 2C change Norge: Kristjan Johannsson +47 9767 2276

Om 2C change
2C change er startet av noen av de mest erfarne SAP-konsulenter i Skandinavia og er i dag en full service provider innenfor SAP med spesiale innenfor rådgivning, projektledelse og implementering samt industrispesifikke løsninger, support, undervisning og hosting.

2C change har i dag mer enn 100 ansatte og er representert med kontorer i bade Danmark og Norge samt har en fullt integrert off-shore leveranseorganisasjon
Mer informasjon finner du på www.2cchange.no.

Note to editors:
To view video stories on diverse topics, visit www.sap-tv.com. From this newly launched site, you also can embed videos into your own Web pages, share video via email links and subscribe to RSS feeds from SAP TV. No registration is required. To preview and request broadcast-standard video digitally or by tape, log on to www.thenewsmarket.com/sap, where registration and video is free to the media.