SAP styrker tilgjengeligheten med ny partner

OsloProgramvareselskapet sikter mot 100 000 kunder globalt innen 2010. Salget skal øke med flere sertifiserte partnere på laget. SAP-spesialister hos Solid Group AS skal bidra til kvalitetsleveransene.

Synlig tilstedeværelse i en sterk forhandlerkanal blir avgjørende for SAPs vekst.

– Vi er hele tiden på utkikk etter solide partnere som kan bidra til å styrke SAPs tilgjengelighet og kvalitetsleveranse, sier Andreas Grydeland Sulejewski, Channel Develop Manager i SAP Norge.

Kvalitet til riktig tid og riktig pris
Solid Group AS har rendyrkede SAP-spesialister som skal levere SAP All-in-One til små og mellomstore bedrifter.

– Vår lange erfaring fra tidligere SAP-prosjekter vil sikre kvalitetsleveranser til rett tid og pris. Vi har en unik sammensetning av konsulenter med ulik bakgrunn, og noen av landets mest erfarne konsulenter innen sine kompetanseområder jobber hos oss, sier Syver Anmarkrud, senior SAP-konsulent i Solid Group AS.

SAP satser stort
–40 prosent av salget til SMB-markedet skal komme gjennom forhandlerkanalen. Med nye og solide partnere på laget har vi tro på at denne andelen vil øke fremover. Vi er optimistiske og tror vi skal klare målet om 100 000 kunder på verdensbasis innen 2010, sier Channel Development Manager SME i SAP, Andreas Grydeland Sulejewski.

Forhandlerapparatet til SAP Norge er 60 prosent større ved inngangen til 2009, sammenlignet med inngangen til 2008.

–Vi må ha ”more feet on the streets”, for å sikre videre vekst. En sterk forhandlerkanal er derfor viktig for oss. Samarbeidet med Solid Group AS øker vår tilgjengelighet og sikrer gode leveranser, sier Grydeland Sulejewski.