Kundene har testet SAPs viktigste produktlansering

OsloSAPs nyeste generasjon av forretningssoftware, Business Suite 7, er nå tilgjengelig for alle bedrifter. For å optimalisere løsningen har SAP tatt kundene med på råd. Flere enn 300 SAP-kunder fra 37 land har testet og evaluert løsningen siden Business Suite ble lansert i februar.

SAP Business Suite 7 er kanskje den viktigste produktlanseringen i SAPs historie. SAPs utviklingseksperter har gjennom en seksmåneders innkjøringsperiode løpende fått verdifulle innspill fra fler enn 300 SAP-kunder fra forskjellige bransjer på tvers av 37 land. Alle har implementert, testet og gitt sine tilbakemeldinger. I innkjøringsfasen har løsningen blitt forbedret etter kundenes tilbakemeldinger, og nå er SAP Business Suite 7 tilgjengelig for alle.

SAP Business Suite 7 er basert på SOA (Service-Orientert-Arkitektur). Løsningen er bygget opp av moduler og er svært fleksibel. Ifølge Michael R. Østgaard, Country Manager i SAP Norge, bidrar SOA-tankegangen og moduloppbyggingen i nye SAP Business Suite til å endre silotankegangen som tradisjonelt kjennetegner forretningssystemer. Dessuten kan it-kostnadene reduseres ved å ta i bruk SAPs oppgraderingspakker. På den måten kan kundene implementere SAP Business Suite 7 stegvis, samtidig som kunden kun trenger å implementere funksjonene de har bruk for.

– Den nye versjonen av SAP Business Suite hjelper bedrifter med fortsatt å være konkurransedyktige i turbulente økonomiske tider. Samtidig blir bedriftene bedre posisjonert for raskt å gripe lønnsomme forretningsmuligheter når økonomien igjen er på vei opp. SAP Business Suite 7 leverer mer enn 150 praktiske nyheter som gjør det lettere, for eksempel for servicebedrifter, å imøtekomme forretningskrav fra sine kunder, mener Østgaard.

IBM, Centrica British Gas og Colgate-Palmolive er noen av kundene som har testet løsningen og flere er på bakgrunn av dette allerede i full drift på SAP Business Suite 7.