Best i bransjen: SAP mottar miljøpris for tredje år på rad

OsloSAP er for tredje år på rad kåret til den mest miljøvennlige programvarebedriften av Dow Jones Sustainability Index (DJSI), som rangerer virksomheter innenfor sosiale, økonomiske og miljømessige forhold. Prisen er en fjær i hatten til SAPs økte fokus innenfor bærekraftig utvikling.

DJSI har gått programvareindustriens virksomheter i sømmene innenfor blant annet sosiale, økonomiske og miljømessige forhold. Resultatet viser at SAP for tredje år på rad er bransjens beste innen bærekraftig utvikling. SAP scorer høyest av alle programvarevirksomhetene på hele 12 av 20 hovedområder, inklusive operasjonell eco-effektivitet, hvor SAP oppnår toppscore. SAP får også toppscore for sin miljørapportering gjennom selskapets interaktive nettrapport. Sammenlikner man med resultatene fra 2008 har SAP forbedret seg på alle områder.

– Når det kommer til klima har vi alle et ansvar. SAP vedkjenner sitt ansvar ved å ha interne programmer for CO2-reduksjon og ved å tilby virksomheter programvareløsninger som kan hjelpe dem med å redusere deres CO2-forbruk. Det er denne aktive og handlingsorienterte tilnærmingen som vi nå belønnes for, sier Michael Ramm Østgaard, Country Sales Manager i SAP Norge.

SAP har hatt fokus på bærekraftig utvikling i flere år, men denne har for alvor skutt fart i 2009. SAP har økt fokus både på egen organisasjon og det å utvikle løsninger for å hjelpe selskapets kunder med å sikre bærekraftig utvikling.
Som en del av dette initiativet har SAP meldt at selskapet vil redusere sitt eget CO2-fotavtrykk med over 50 prosent innen år 2020.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Michael Ramm Østgaard, Country Sales Manager i SAP Norge
Telefon: + 47 99 21 76 30
e-post: michael.ostgaard@sap.com