Ny SAP-partner: Arrow skal distribuere SAP Business Objects Crystal Reports i Norge

SAP Nordics har valgt den internasjonale distributøren Arrow Enterprise Computing Solution som eksklusiv distributør av SAP Business Objects Crystal Reports-produkter til norske forhandlere.

Oslo– En sterk distribusjonskjede er helt avgjørende for å oppnå gode resultater med volum produkter markeder. I Arrow har vi funnet en distributør som styrker leveransekjeden mellom SAP og våre norske kunder, sier Andreas Grydeland Sulejewski i SAP Norge. – Vi forventer fortsatt vekst i Business Intelligence i Norge og i resten av regionen. Her blir Arrow ECS en viktig partner, sier han.

– Kombinasjonen av SAP Business Objects’ Crystal Reports løsninger og våre eksisterende programvareleverandører betyr at vi nå får en tydelig synergi i våre programvaresystemer, sier Kristian Fjellhaug, salgsdirektør i Arrow Norge. – Denne avtalen styrker vår profil, spesielt i markedet for små- og mellomstore bedrifter i Norge og i resten av Norden, sier han.
– Arrow ECS har et godt rykte for å tilby et høyt servicenivå til sine forhandlere og mot sine leverandører. Vårt nye samarbeid er spennende og jeg ser frem til å jobbe med Arrow ESC, sier Sulejewski.

For mer informasjon kontakt:
SAP
Andreas Grydeland Sulejewski
Channel Development Manager
andreas.grydeland.sulejewski@sap.com
Mobil: +47 938 04 965

Arrow ECS Norge AS
Kristian Fjellhaug
Sales Manager
Mail: kristian.fjellhaug@arrowecs.no
Mobil: +47 90 67 58 27

Om Arrow Enterprise Computing Solutions
Arrow ECS er en avdeling av Arrow Electronics Inc.(NYSE:ARW), tilbyr enterprise og midrange computer-produkter, service og løsninger til value-added distributører, systemintegratorer og uavhengige programvareleverandører. Med hovedkontor i Englewood, Colorado, USA og med kontorer i 26 land, knytter Arrow ECS kundene sine sammen med verdens ledende teknologileverandører, inklusive HP, IBM, Sun Microsystems, EMC, NetApp, Hitachi Data Systems, og andre ledende lagrings-, nettverks-, programvare- og sikkerhetsleverandører. Arrow ECS rapporterte i 2008 et resultat på 5,4 milliarder dollar globalt for enterprise computer løsningssalget. Datterselskaper inkludert Asplenium, DNS, FINOVIA, Internet Security, IPvista, ITL, LOGIX, REL og Soft-Tronik. Besøk gjerne www.arrowecs.com for mer informasjon.