Norengros signerer SAP–avtale med Pearl

OsloSAP-partneren Pearl Consulting har signert avtale om levering av nytt ERP-system til Norengros. SAP All-in-One med butikkdata skal implementeres, og kjedekontor og den første grossisten skal være opreativ med løsningen 1. juni 2010. Avtalen har en verdi på ca. MNOK 30 over 4 år.

Norengros inngår med denne kontrakten et strategisk partnerskap med Pearl Consulting som inkluderer implementering og drift av SAP All-in-One løsningen.

– Vår målsetting er at vi skal tilby kundene våre en effektiv vareforsyning og gode nettbaserte tjenester. Som største leverandør av forbruksvarer til offentlig og privat virksomhet skal vi også være best på logistikk og være en pålitelig samarbeidspartner, sier Johannes Berger

Norengros’ suksess som forbruksvareleverandør er avhengig av et bredt vareutvalg, en effektiv logistikk og fleksible kundeløsninger. Pearl Consulting med SAP All-in-One og totalintegrert butikkdataløsning sikrer den høyt kompetente salgsorganisasjonen muligheten til å forbedre sine kunderelasjoner ytterligere med bedre opplevelser og økt salg.

Norengros er en strategisk partner for Pearl Consulting, og denne kontrakten viser at markedet i stadig økende grad etterspør mal-løsninger kombinert med sikker drift når det skal innføre nye forretningskritiske løsninger, sier Ingemar Goksøyr, Daglig leder i Pearl Consulting.

– Denne avtalen markerer en viktig milepæl for oss som jobber i SMB-markedet hos SAP. Vi er glade for kundenes tillit til vår All-in-One-satsing, og vi vil bevise at templatebasert implementering av SAP ERP er en konkurransedyktig modell, sier Maja Løve Dybdahl, Nordic SME Channel Director.

Noe av det viktigste for Norengros er å skape en moderne systemplattform for kjedens medlemmer. I praksis betyr dette for eksempel å kunne håndtere salgsprosesser med kunder som betjenes av flere enn en enkelt grossist.

For mer informasjon:

Ingemar Goksøyr, Daglig leder i Pearl Consulting AS

Epost: ingemar@pearlconsulting.no

Mobil: 90601000

Cathrine Thaning, nordisk kommunikasjonssjef i SAP
Epost: cathrine.thaning@sap.com

Mobil: 41681740

Johannes Berger, Styreformann Norengros AS

Epost: johannes.berger@norengros.no

Mobil 90911821