Nytt tjenestefokus fra SAP skal gi BI til massene

En ny tjeneste basert på programvareteknologi fra SAP BusinessObjects gjør det nå enkelt for bedrifter og organisasjoner å få tilgang til, utforske, rapportere, visualisere og dele informasjon. Den nye programvaretjenesten gir et komplett Business Intelligence-verktøy til et underernært marked, uten at det kreves forkunnskaper.

OsloFor å møte en økende etterspørsel etter Business Intelligence-løsninger fra bedrifter og organisasjoner i alle størrelser, lanserer SAP nå
SAP® BusinessObjects™ BI OnDemand. Med denne nye løsningen, som er svært enkel å bruke, får man tilgang til og kan navigere i informasjon fra alle kilder. Dette gjøres ved å benytte programvaren
SAP® BusinessObjects™ Explorer. I løpet av noen klikk kan en vanlig bruker kombinere data og følge en guide som hjelper dem med å lage rapporter og analyser. Den nye løsningen har behovsbaserte prismodeller, noe som gjør det enkelt å skalere opp eller ned etter endrede behov.

Løsningen inkluderer også nye muligheter som gjør det enklere enn noen gang å distribuere informasjon på nett, å få bedre innsikt i organisasjonen og trygt dele rapporter og analyser, både innsiden og på utsiden av en brannmur.

– Kundene våre ønsker fleksibilitet i hvordan de bygger sine IT-systemer. SAPs tilnærming som tilbyr både on-premise og on-demand Business Intelligence-applikasjoner, gir oss en unik posisjon i forhold til å møte den nye virkeligheten, sier Stig Sjursen, Country Sales Manager BusinessObjects, i SAP Norge.

– Når markedet for Business Intelligence levert som en tjeneste tar av, vil vi kunne tilby ett komplett produkt som enkelt lar dem utnytte sine eksisterende data og fatte innsiktsfulle beslutninger basert på disse. Løsningen er smidig og tar høyde for kunders behov for en løsning som enkelt kan tilpasses etter endrede behov. Dette er en viktig milepæl i SAPs sterke on-demand visjon og et bevis på at vi fortsetter å utvikle oss hurtig innen cloud computing, fastslår Sjursen.

– Aktuelle markedstrender viser stor etterspørsel etter tjenestebaserte Business Intelligence-verktøy som er enkle å bruke og å tilegne seg. IDC forventer at det tjenestebaserte Business Intelligence-markedet vil vokse tre ganger så raskt som det samlede Business Intelligence- og analysemarkedet de neste fem årene, sier Dan Vesset program Vice President for forretningsanalyser i IDC.

Tilgang til en kostnadsfri utgave av SAP® BusinessObjects™ BI OnDemand finnes og en kort videodemonstrasjon finner her.

Du kan følge SAP BusinessObjects på Twitter på @businessobjects, se også bloggen Needle In A Haystack.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Stig Sjursen, Country Sales Manager BusinessObjects, SAP Norge
Mobil:+47 975 26 308
E-post: stig.sjursen@sap.com