PSWinCom velger CRM-løsning fra SAP

OsloPSWinCom leverer tjenester og programvare for å sende og motta SMS og MMS. Selskapet er i sterk vekst og trengte et system som støtter deres salgsprosesser, markedsføring, e-handel og fakturering. SAP CRM dekker behovet.

PSWinCom hadde behov for et partnersalgsverktøy, gode rapporteringsmuligheter, metodisk håndtering av salgsprosesser og en oversikt over kundeaktiviteter og -data. I tillegg til å støtte salgsprosessen ønsket de å etablere rutiner for kampanjestyring og nyhetsbrev, samt mulighet for å segmentere kundemassen på flere dimensjoner som for eksempel verdi, volum, bransje og potensial. Samtidig var det viktig at løsningen kunne håndtere kundeselvbetjening og bestillinger via e-handel.

– Vi ønsket oss et CRM-system som er fleksibelt, skalerbart og brukervennlig. Vi hadde også behov for å redusere manuelt arbeid ved større grad av automatisering samt enklere fakturering. Vi bestemte oss derfor for å erstatte vår nåværende Microsoft Dynamics-løsning med CRM-løsningen SAP Business All-in-One CRM, sier Ivar Presttun, daglig leder i PSWinCom.

– Dette er vår første frittstående CRM-avtale i Norden og vi er stolte av at PSWinCom har valgt SAP CRM. Det er viktig for oss å vise at vi har et godt CRM-tilbud til små og mellomstore kunder. Sammen med våre partnere har vi prekonfigurert løsningen slik at PSWinCom skal forholde seg til svært få valg ved oppsett av løsningen. Brukerrollene er forhåndsdefinerte. Dette sikrer en løsning som er svært rik på funksjonalitet uten at det går på bekostning av brukervennligheten, ser Tom Olberg, Country Sales Manager SME i SAP Norge.

Løsningen skal implementeres av partnerne 2C Change og Steadfast. 2C Change er forhandler av SAP Business All-in-One og Steadfast har spisskompetanse på CRM. Systemene leveres via en Cloud Computing-modell og er basert på en SAP Business All-in-One-pakke til fastpris.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Tom Olberg, Country Manager SME i SAP Norge
e-post: tom.olberg@sap.com
Mobil: +47 90 13 02 58

Ivar Presttun, Daglig leder i PSWinCom
Mobil: +47 92 01 81 81

Om PSWinCom AS

PSWinCom leverer tjenester og programvare for å sende og motta SMS og MMS meldinger i Norge og internasjonalt. Selskapet retter seg mot bedrifter og organisasjoner som ønsker å bruke SMS, MMS og mobile betalingstjenester i sin kommunikasjon til kunder, leverandører, medlemmer og ansatte.´

PSWinCom er eid av ansatte, har sunn økonomi, god egenkapital og er i god vekst. Vi har siden 2004 vokst betydelig med ansatte fordelt på kontorer i Florø, Bergen og Kristiansand. Vårt driftsmiljø ligger i Florø. Alle våre systemer og programvare er egenutviklet og vi drifter selv vår egen maskinvare. Les mer om PSWinCom her:´
http://www.pswin.com/Default.aspx