SAP er en av Norges beste arbeidsplasser

OsloI årets Great Place to Work-kåring tar SAP et kvantesprang opp i eliten blant Norges beste arbeidsgivere. Samarbeid, mestringsfølelse og det å bidra til kunders suksess har vært utslagsgivende for det hyggelige resultatet.

– Dette er en positiv anerkjennelse av alle medarbeidere og ledere i SAP Norge. Vi er stolte over å ha jobbet oss så høyt opp på listen over de beste arbeidsplassene i landet, sier Amund Kristiansen HR-sjef i SAP Norge.

Ansatte i SAP Norge har en grunnleggende stolthet over å jobbe med produktene og tjenestene selskapet leverer. Dette er spesielt viktig når markedssituasjonen er vanskelig, slik den var i 2009. SAP bruker mye tid på samarbeid mellom avdelinger og mennesker, og mener at dette bidrar til de gode resultatene.

– Det gir mening for våre medarbeidere og ledere å se at vi bidrar til våre kunders suksess. Synliggjøring av dette og det å bygge mestringsfølelse er avgjørende, sier Kristiansen.

I tiden som kommer vil SAP jobbe strukturert med sine forbedringsområder og med kundens opplevelse av SAP som fyrtårn.

– Denne utmerkelsen er ingen sovepute, og vi kommer til å jobbe hardt fremover blant annet med avdelingsvise arbeidsgrupper for å ta enda ett steg i året som kommer, fastslår Kristiansen.