Affecto kåret til årets nordiske SAP BusinessObjects-partner

OsloProgramvareselskapet SAP er markedsleder innen virksomhetsstyring og beslutningsstøtte og kårer hvert år beste nordiske partner innenfor området SAP BusinessObjects. Prisen er basert på oppnådd omsetning, beste kundeimplementering, referansekunder og dybdekunnskap. Årets prestisjefylte nordiske pris gikk til Affecto.

Kompetansesenteret innenfor rådgivning, planlegging og implementering, blant annet av Business Intelligence-løsninger, har om lag 15 års erfaring med Business Objects. Selskapet har 150 kunder på løsningene og håndterer 200 vedlikeholdskontrakter.

– Affecto utmerker seg i kraft av sin kunnskap om SAP BusinessObjects produkter og løsninger og evne til å konvertere kundens informasjon til konkret innsikt. Det er derfor med glede at vi overrekker prisen for årets beste SAP Business Objects-partner i Norden til Affecto, sier Maja Løve Dybdahl, Nordic SME Channel Director i SAP.

Affecto økte lisensomsetningen med 10 prosent i fjor, og jobber stadig med kunnskapsutvikling for å være enda bedre rustet til å gi råd og å selge hele SAPs BusinessObjects-porteføljen.

– Vi er svært stolte over å ha vunnet denne prisen, som befester vår posisjon som nordisk partner på SAP BusinessObjects. Dette er ikke minst en oppløftende utmerkelse for alle våre 130 engasjerte medarbeidere, sier Erik Greger Andreassen, salgsdirektør i Affecto.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:
SAP:
Maja Løve Dybdahl, Nordic SME Channel Director
Telefon: +45 2923 3233
E-post: maja.love.dybdahl@sap.com

Affecto:
Erik Greger Andreassen, Director Software
Telefon: +47 92 84 73 24
e-post: erik.greger.andreassen@affecto.com