Bouvet er kåret til årets SAP-partner i Norge

OsloSAP nominerer og kårer hvert år Norges beste partner i på SAP Business All-in-One. Bouvet har utmerket seg med høyeste lisensomsetning og er vinner av årets pris.

Bouvet er en SAP Channel Partner. De investerer i bransjeløsninger og er med sine 80 SAP-konsulenter en av de største partnerne i Norge.

Som ett av få miljøer i Norge jobber Bouvet spesielt med kundenes brukeropplevelse og har en vitenskaplig tilnærming til dette.

– Bouvet satser tungt på SAP Business All-in-One og har utmerket seg det siste året med økt lisensomsetning og faglig kompetansebygging. Selskapet driver aktiv kursvirksomhet og evner å levere tilpassede løsninger til sine kunder som gir reell forretningsverdi, sier Tom Olberg, Country Manager SME i SAP Norge.

– Denne prisen er en anerkjennelse av det arbeidet vi har lagt ned, og er en motivasjonskilde for oss å ta med i det videre arbeidet, sier Tom Gulbrandsen, Salgsansvarlig for SAP i Bouvet.

I tillegg til å være forhandler av SAPs programvare er Bouvet også SAPs kursavdeling både på ERP-løsninger som SAP Business All-in-One og SAP Business Objects, som er SAPs Business Intelligence-løsning. Bouvet har hatt en kraftig vekst fra 50 til 80 SAP-konsulenter og en dobling av omsetningen de tre siste årene.

– Vi jobber aktivt for å skape bedre brukervennlighet. For oss er det viktig å legge verdier på toppen av SAP som gjør at vi skiller oss ut. Vi har lykkes godt med vår SAP-satsing og vil ta inn flere SAP-ressurser fremover, sier Gulbrandsen.