Nye predefinerte bransjeløsninger utviklet sammen med SAPs kunder

OsloSAP lanserer i dag BusinessObjects analytic applications, en familie av løsninger spesialtilpasset for å adressere dagens utfordringer innen en rekke bransjer. Applikasjonene er utviklet i samarbeid med SAPs kunder og er designet for å sikre rask implementering og gi optimal beslutningstøtte for en rekke jobbfunksjoner.

SAP BusinessObjects analytic applications er utviklet i tett samarbeid med SAPs kunder for å gi bedre forretningsstøtte for kunnskapsarbeidere. Løsningene gir innsikt som hjelper til med å bedre forstå risiko, å se forretningsmuligheter – og fatte rett beslutninger. Applikasjonene har enkel og rask utrulling og kundene skal oppnå verdi fra investeringen fra dag én. Løsningene leveres komplette, men kan tilpasses for å møte spesielle behov av SAP Services eller SAPs partnernettverk, som har en rekke spesialdesignede implementerings- og analysetjenester.

Med disse løsningene vil dagens kunnskapsarbeidere kunne foreta raskere og bedre forretningsbeslutninger basert på et sanntidsbilde av hva som skjer i virksomheten. Vi har utviklet SAP BusinessObjects analytic applications i tett samarbeid med våre kunder, noe som har bidratt til at disse løsningene er enkle å rulle ut og gir maksimal bruksverdi, sier Stig Sjursen, Country Sales Manager BusinessObjects, SAP Norge.

SAP BusinessObjects analytic applications består av hele 10 nye applikasjoner som kan rulles ut på åtte uker. Applikasjonene er designet for å fungere med både strukturerte og ustrukturerte data fra alle slags systemer. De initiale bransjeområdene som dekkes av SAP BusinessObjects analytic applications er helsevesenet, leverandører av konsumentprodukter, offentlig sektor, finanssektoren, dagligvarehandelen og telekommunikasjon. Løsningene takler et bredt sett av behov for personer som jobber med salg, markedsføring, risikoanalyser, pasientbehandling, kundetilfredshet, kundeoppfølging eller militær planlegging.

De nye applikasjonene inkluderer:

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Stig Sjursen, Country Sales Manager BusinessObjects, SAP Norge
Mobil:+47 975 26 308
E-post: stig.sjursen@sap.com

eller

Cathrine Thaning, Communications Manager, SAP Nordics
Mobil: +47 4168 1740
E-post: cathrine.thaning@sap.com