SAP-løsning klar for iPhone

En stadig større andel av arbeidsstyrken til bedrifter og organisasjoner jobber mer borte fra kontoret enn på kontoret. Virksomheter av alle størrelser har derfor et økende behov for direkte aksess til forretningsapplikasjoner, uansett hvor de måtte befinne seg. SAP har som et svar på dette utviklet en iPhone-utgave av selskapets applikasjon SAP Business ByDesign, som nå er tilgjengelig for nedlasting via iTunes.

OsloDen mobile versjonen av løsningen SAP Business ByDesign, som ble lansert i juli i år, er gratis for alle eksisterende kunder med feature pack 2.5, og man trenger kun brukeridentitet og passord for å ta i bruk løsningen. I første omgang har SAP fokusert på å tilgjengeliggjøre innhold for ledelses- og salgsfunksjoner. Ledere kan via løsningen løpende godkjenne, avvise eller videresende saker som trenger umiddelbar håndtering, som for eksempel prislister eller betalingsgodkjenninger. Selgere gis support gjennom tilgang til informasjon om salgsmuligheter, samt funksjonalitet for kunde- og aktivitetsadministrasjon. I tillegg kan personifiserte mobile rapporter gi siste status på nøkkeltall.

– Mange kunder har i dag en mobil arbeidsstyrke og ansatte må ofte fatte raske beslutninger, uansett hvor de befinner seg. Denne applikasjonen, som foreløpig er tilpasset iPhone-telefoner, er ett ledd i vår ambisjon om å tilby økt verdi for alle brukere og en videreutvikling av vår on-demand-satsning, Peter Lorenz, executive vice president, Small and Midsize Enterprises, og corporate officer i SAP AG.

Man vil med den nye løsningen også kunne sjekke lagerstatus og eventuelt registrere en salgsordre online. I den neste versjonen av SAP Business ByDesign har SAP planer om å tilgjengeliggjøre økt funksjonalitet for mobile løsninger, og vil inkludere plattformene BlackBerry, Android og Windows Phone 7. SAP har også en ambisjon om at partnere skal kunne lage supplerende innhold til applikasjonen.

SAP Business ByDesign er tilgjengelig via iTunes for iPhones med operativsystemet 3.1.3 eller nyere. Tilgang til applikasjonen gis gjennom en sikker https-tilkopling.

Pressekontakt:
Cathrine Thaning, Communications Manager, SAP Nordics
(+47) 416 81 740
cathrine.thaning@sap.com