Nyvinning innen in-memory computing: SAP bringer en ny dimensjon til sanntidsanalyser

OsloSAP har nådd en ny milepæl innen in-memory computing gjennom den nye programvareløsningen SAP High-Performance Analytic Appliance (SAP HANA), som selskapet har utviklet sammen med sine samarbeidspartnere og kunder. SAP introduserer også applikasjonen SAP BusinessObjects Strategic Workforce Planning, som er den første i en ny generasjon in-memory-baserte applikasjoner som baserer seg på SAP HANA.

SAP HANAs in-memory dataprosessering utnytter minne- og prosessorteknologi og SAPs applikasjonsekspertise til det ytterste. Som et eksempel kan svært komplekse rapporter mot hele 500 milliarder kassadataregistreringer nå gjennomføres på under ett minutt (basert på en serverløsning bestående av 10 blades med 32 kjerner hver).

– SAP HANA, og de første applikasjonene som bygger på denne løsningen, viser den enestående hurtigheten man får gjennom in-memory computing. Pilotkunder forteller om et stort potensial og at SAP HANA kan levere løsninger som tidligere ikke var mulig. Med dette bakteppet kan de tenke nytt i forhold til hvordan de driver sine virksomheter, siden de nå kan analysere, simulere og respondere i sanntid, sier Stig Sjursen Stig Sjursen, Country Sales Manager BusinessObjects, i SAP Norge.

Engelsk fullversjon av denne pressemeldingen, video etc. finner du her.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Stig Sjursen, Country Sales Manager
BusinessObjects, SAP Norge
Mobil:+47 975 26 308
E-post: stig.sjursen@sap.com