Affecto skal tilby SAP som en tjeneste i Norden

OsloAffecto utvider sitt samarbeid med SAP og skal som første aktør tilby SAP BusinessObjects BI OnDemand-løsninger i Norden. Selskaper kjøper i økende grad programvare som en tjeneste og implementerer nettskybaserte løsninger. Selv om markedet for Business Intelligence (BI) er i en tidlig fase, ser Affecto og SAP en stor etterspørsel og forventer at dette området vil vokse betydelig de neste årene.

SAP BusinessObjects BI OnDemand er en nettskybasert løsning som gir nøkkelferdig BI. Selskaper kan laste opp sine data til tjenesten, kombinere en rekke datakilde, utforske og visualisere data, bygge dashboards og rapporter, og trygt dele informasjon på inn- og utsiden av selskapets vegger.

I dagens økonomiske klima trenger organisasjoner å benytte alle tilgjengelige verktøy for å optimalisere sin yteevne. SAPs abonnementbaserte OnDemand BI-løsning er en enkel og kostnadseffektiv måte å ta i bruk BI, både for små og mellomstore bedrifter og for divisjoner innad i større bedrifter. Vår rolle i Affecto er å hjelpe brukerne med å få mest mulig ut av tjenesten; å gi råd om utrulling, bruk og integrasjon mot andre tjenester, sier Frank Kjærvoll, Business Unit Director i Affecto.

Spesielt små og mellomstore selskaper har utfordringer med å finne de IT-ressursene (mennesker og kunnskap) som man trenger for å sette opp og vedlikeholde en BI-løsning. Ved å kjøpe BI som en nettskytjeneste kan kunder nå enkelt få de verktøyene og den informasjonen man trenger. Affecto gir pakketerte tjenester inkludert abonnementer, løsningsutvikling, opplæring og avansert helpdesk, for å sikre suksessfulle implementeringer med høy kundeverdi.

I forbindelse med beslutningsprosesser vil mange selskaper ha stort utbytte av å benytte BI i aktiviteter som planning, rapportering og budsjettering. Det å kjøpe programvare som en tjeneste er en smart og fleksibel løsning for dette, som samtidig er enkelt å rulle ut og administrere.

Vår BI OnDemend-løsning har vært tilgjengelig i det amerikanske markedet i mer enn fire år og har allerede 275 000 abonnementer. Siden 1. juli har vi gått inn i markedet for små og mellomstore bedrifter i EMEA gjennom våre kanalpartnere. Affectos tilstedeværelse i de nordiske landene kombinert med vår nære samarbeid har gjort Affecto til et naturlig valg som vår første partner i denne ekspansjonen, sier Michael Ramm Østgaard, Country Sales Manager i SAP.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Frank Kjærvoll
Business Unit Director, Affecto Norge AS
Mobil: +47 977 41 550

Om Affecto
IT-tjenesteselskapet Affecto er det største tjenestetilbyderen på Business Intelligence (BI) i Norden. I Finland og Baltikum utvikler Affecto også løsninger som benytter utilizing Geographic Information Systems (GIS), Enterprise Content Management (ECM) og ulike kundespesifikke programvaretjenester. Affectos hovedkontor er i Finland Selskapet har datterselskaper i Sverige, Norge, Estland, Litauen, Latvia og Polen. For mer informasjon: www.affecto.com

Om SAP
SAP er verdens ledende programvareleverandør av forretningssystemer. Selskapet tilbyr applikasjoner og tjenester som gir bedrifter i alle størrelser, i mer enn 25 bransjer, mulighet til å bli best-run-virksomheter. SAP har mer enn 102 500 kunder i over 120 land, og er børsnotert på flere børser inkludert Frankfurt og NYSE under symbolet «SAP». SAP® BusinessObjects™-porteføljen endrer måten kundene jobber på ved å knytte mennesker, informasjon og forretninger sammen. Med en åpen heterogen løsning innen Business Intelligence lukker SAP BusinessObjects-porteføljen gapet mellom forretningsstrategi og utførelse. Produkter i porteføljen er: Information Management, Governance Risk and Compliance, og Enterprise Performance Management. Se www.sap.com/norway eller www.sap.com for ytterligere informasjon.

SAP does not represent or endorse the accuracy or reliability of any of the information, content, or advertisements (collectively, the «Materials») contained on, distributed through, or linked, downloaded, or accessed from any of the services contained on this Web site (the «Service»), nor the quality of any products, information, or other materials displayed, purchased, or obtained by you as a result of an advertisement or any other information or offer in or in connection with the Service (the «Products»).

Copyright © 2010 SAP AG. All rights reserved.
SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver and other SAP products and services mentioned herein as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP AG in Germany and in several other countries all over the world. All other product and service names mentioned are the trademarks of their respective companies. Data contained in this document serve informational purposes only. National product specifications may vary.