Pronova BioPharma velger SAP løsning fra 2C CHANGE

Oslo2C change som er en ledende skandinavisk leverandør av SAP tjenester og produkter har inngått avtale med Pronova BioPharma om levering av SAP løsningen All-In-One for Pharmaceutical Business. Den nye SAP løsningen erstatter eksisterende ERP-løsning og skal implementeres i 2011 og tas i bruk av hele konsernet (200 brukere) innen januar 2012.

Pronova BioPharma valgte SAP All-In-One fordi dette er den beste løsningen på lang sikt og samtidig tilfredsstiller selskapets krav til GMP (Good Manufacturingl Practice). Løsningen ivaretar viktige forretningsprosesser hos Pronova BioPharma som innkjøp, produksjon, salg, distribusjon, kvalitetsstyring og finansielle prosesser og er basert på SAP og 2C change sine beste-praksis innenfor farmasøytisk- og prosess industri.

”For 2C change er dette en viktig og prestisjefylt avtale med et verdensledende selskap innen produksjon av marine omega-3 deriverte legemidler. Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbeid der vi skal levere en førsteklasses forretningsløsning som skal skape verdi for Pronova BioPharma i mange år fremover”, sier adm.dir. Kristjan Johannsson i 2C change Norge AS.

”Det gleder oss at en av våre gode og dedikerte partnere lykkes i farmasibransjen med en All-in-One løsning innenfor SMB segmentet. 2CChange er med på å befeste vår posisjon både i segmentet og i bransjen. Som en av 7 nye kunder i 2011 innenfor All-in-One, legges en ny og viktig farmasikunde til SAP sin portefølje”, sier Michael Ramm Østgaard, Country Sales Manager SAP Norge.

Prosjektet har fått navnet BEST, som står for Business, Exellence, Speed and Trust.
For 2C change markerer avtalen med Pronova BioPharma en god start på året etter selskapet nylig fusjonerte med Share Consulting.

For ytterligere informasjon vennligst kontakt:

Pressekontakt:
Cathrine Thaning, Communications Manager, SAP Nordics
Mobil: 416 81 740
E-post: cathrine.thaning@sap.com

Om Pronova BioPharma
Pronova BioPharma er verdensledende innen forskning, utvikling og produksjon av marine omega-3 deriverte legemidler. Selskapets produkt Omacor (merkenavn i Europa og Asia)
eller Lovaza (merkenavn i USA) er det første og eneste omega-3 deriverte reseptbelagte legemiddel som har fått både EU- og FDA-godkjenning. Omacor og Lovaza distribueres i mer enn 40 land. Selskapets produksjonsanlegg ligger i Sandefjord og i Kalundborg i Danmark.
Pronova BioPharma har 330 ansatte og en totalomsetning på 1,8 milliarder kroner.

Om 2C change
2C change er en fleksibel og profesjonell leverandør på det skandinaviske ERP-markedet. Selskapet er grunnlagt av en gruppe erfarne SAP-konsulenter som i dag er partnere og som sammen med 130 medarbeidere er rådgivere og prosjektledere. 2C change leverer sine prosjekter raskt og effektivt og er samtidig fokusert på å gi verdi til kundene. 2C change er sterke innenfor samtlige SAP produktområder og med kompetanse til å levere produktspesifikke løsninger, support, undervisning og hosting fra kontorer i Danmark, Norge og Malaysia. www.2cchange.com