SAP University Alliances:

SAP inngår samarbeid med universitet nr. 1000

OsloI forbindelse med SAPs globale utdanningsprogram SAP University Alliances har selskapet nå inngått samarbeid med Middle East Technical University (METU) i Tyrkia som universitet nr. 1000. SAP University Alliances ble grunnlagt i 1988, og hvert år deltar mer enn 200 000 studenter i utdanningsprogrammet. Programmet har et praktisk rettet fokus der programvare fra SAP benyttes for å løse reelle forretningsutfordringer.

– Det at studenter får førstehånderfaring med våre bransjeledende programvareløsninger og bruker disse til å løse reelle problemstillinger, gir dem et stort pluss når de skal ut og søke jobb. Både NITH og Høgskolen i Molde er med i dette globale utdanningsprogrammet, sier Michael Østgaard, Country Manager i SAP Norge.

Engelsk pressemelding http://www.sap.com/about/newsroom/press-releases/press.epx?pressid=14849

Pressekontakt
Cathrine Thaning, Communications Manager, SAP Nordics
Mobil: 416 81 740
E-post: cathrine.thaning@sap.com