SAP gir mindre bedrifter enkel tilgang til verdifull analyse

SAP® BusinessObjects™ Edge Business Intelligence Software gir nye brukergrupper bedre innsikt i sine forretningsmuligheter

OsloSAP AG lanserer nå en ny versjon av Business Intelligence-løsningen som er skreddersydd for små og mellomstore bedrifter. Med 4.0-versjonen av SAP® BusinessObjects™ Edge Business Intelligence (BI) kan man løpende innhente og analysere data som bidrar til å forstå virksomheten bedre, ta faktabaserte beslutninger og justere veivalgene underveis.

Den nye løsningen skal gi små og mellomstore bedrifter optimalt utbytte av it-investeringene. Løsningen plasserer analyseverktøyet rett i hendene på dem som skal bruke innsikten.

– Små og mellomstore bedrifter trenger løpende tilgang til kunnskap som hjelper dem å minimere risiko og gripe fatt i forretningsmuligheter.Med SAPs nye versjon av Business Intelligence-plattform for SMB-segmentet kan man for eksempel integrere strukturerte og ustrukturerte data – også data fra sosiale nettverk. Oppdaterte, intuitive brukergrensesnitt og helt ny mobil funksjonalitet gjør det mulig å innhente relevante og nøyaktige data til rett tid, ta beslutninger og handle med trygghet – og dermed bidra til videre vekst og lønnsomhet, sier Espen Aune, Senior Channel Sales Executive i SAP.

Tekstanalysefunksjonalit gjør at man med 4.0-versjonen av SAP BusinessObjects Edge BI for første gang kan gjøre hurtigdykk i både strukturert og ustrukturert informasjon, som data fra sosiale nettverk. Dermed kan hvem som helst i organisasjonen analysere data og sammen komme frem til faktabaserte beslutninger – uten å måtte be IT om hjelp.

Nye egenskaper for å fange hendelser i sanntid og 64-bit-arkitektur, gjør at brukerne kan følge forretningsscenarier i sanntid, tilpasse handlingsplaner deretter samt sammenligne historiske utviklingstrender for å forutse resultater i fremtiden. For eksempel kan kundesenteret bruke tekstanalyse til å følge med på hva som sies på blogger, Facebook og Twitter, varsle om produktfeil og tilbakekallinger og dermed begrense skade på merkevaren.

– SAP BusinessObjects Edge BI er et godt eksempel på hvordan vi i SAP bruker innovasjon til å løse mindre bedrifters største utfordringer, sier Espen Aune. – Vi samarbeider tett med kundene for å gjøre analyse lett tilgjengelig, rimelig å utføre og mindre tidkrevende. De nye løsningene gir flere virksomheter lettere tilgang til den innsikten de trenger for å løse sine utfordringer på en effektiv måte.

4.0-versjonen av SAP BusinessObjects Edge BI kommer på markedet I Q3 2011. Se Business Analytics newsroom for mer informasjon. Følg SAP BusinessObjects på Twitter på @businessobjects og SAP på @sapnews.

Pressekontakt:
Cathrine Thaning, Communications Manager, SAP Nordics
Mobil: 416 81 740
E-post: cathrine.thaning@sap.com

Om SAP
Som markedslederen av forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 109 000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. Se www.sap.com/norway for ytterligere informasjon.

For mer informasjon:

Twitter Hashtags

SAP Social Media Channels

SAP does not represent or endorse the accuracy or reliability of any of the information, content, or advertisements (collectively, the «Materials») contained on, distributed through, or linked, downloaded, or accessed from any of the services contained on this Web site (the «Service»), nor the quality of any products, information, or other materials displayed, purchased, or obtained by you as a result of an advertisement or any other information or offer in or in connection with the Service (the «Products»).

Copyright © 2011 SAP AG. All rights reserved.
SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver and other SAP products and services mentioned herein as well as their respective logos are trademarks or registered trademarks of SAP AG in Germany and in several other countries all over the world. All other product and service names mentioned are the trademarks of their respective companies. Data contained in this document serve informational purposes only. National product specifications may vary.