Mobilitet fortsetter trenden

Presentasjon av resultater for tredje kvartal

OsloTil tross for de økonomiske turbulensene i Europa, er vi fornøyd med å se at virksomheter av alle størrelser fortsetter å komme til oss for å forbedre sin konkurranseevne. Spesielt gjelder dette i området for business analytics, teknologi og mobile løsninger for virksomheter. En trend vi har sett vært økende gjennom hele året, sier Jan Thorell, direktør for SAP Norden.Til tross for de økonomiske turbulensene i Europa, er vi fornøyd med å se at virksomheter av alle størrelser fortsetter å komme til oss for å forbedre sin konkurranseevne. Spesielt gjelder dette i området for business analytics, teknologi og mobile løsninger for virksomheter. En trend vi har sett vært økende gjennom hele året, sier Jan Thorell, direktør for SAP Norden.

Produktgruppen business analytics har alene stått for en vekst på 24 prosent i den nordiske regionen så langt i 2011. Vi opplever ellers en sterk etterspørsel blant et bredt spekter av våre kunder etter løsninger for mobilitet og hurtigminne, sier Thorell.

Vi kan bekrefte at vi har signert vår første HANA-kunde i Norden, og regner med et økende antall kunder som vil lære hvordan de kan oppnå mer lønnsomhet gjennom mobilitet og teknologi for hurtigminne, sier Thorell.

Presentasjon av resultater for tredje kvartal (engelsk versjon)

Mer informasjon ligger tilgjenglig på SAPs investor relations side

Pressekontakt:
Cathrine Thaning, Communications Manager, SAP Nordics
Mobil: 416 81 740
E-post: cathrine.thaning@sap.com