SAP leverer innovasjon hurtigere og uten avbrytelser i SAP® Business Suite

OsloSAP tar enda et stort skritt for å gjøre livet lettere for alle dets business-kunder. Med en ny ambisiøs kjøpeplan vil SAP hvert kvartal oppdatere SAP Business Suite med de nyeste softwareapplikasjonene til de områdene hvor kundene har størst behov. F.eks. innen; mobility, in-memory teknologi og cloud-computing. I stedet for kun å vedlikeholde SAP® Business Suite, skrur SAP opp dampen og lover kundene ytterligere nyvinninger – og det uten at kundene skal være tvunget til å planlegge oppdateringene. Med de nye planlagte, kvartalsvise oppdateringene kan kundene oppgradere deres applikasjoner i deres eget tempo og etter deres egne individuelle behov. Samtidig utvider SAP dets supporttid for SAP Business Suite 7 med fem år – fra desember 2015 til desember 2020. Dette vil gi SAP-kunder en for it-bransjen unormalt lang forutsigbarhet, noe som tar bort byrden ved oppgraderinger på tvers av virksomheten.

Detaljer om SAPs nye kjøreplan for de kvartalsvise forbedringene av SAP Business Suite blir offentliggjort på den forestående messen SAPPHIRE® NOW + SAP® TechEd 2011, som avholdes i Madrid, fra den 8-10 november.