SAP øker satsingen på mobilitet med flere nyansettelser

OsloSAP satser stort på mobilitet og har nylig gjort flere nyansettelser.

– Mobilitet står øverst på agendaen for mange virksomheter for tiden. SAP Norge merker trykket på mobilitet i markedet, og vi har i senere tid gjort flere nyansettelser, forteller Michael Ramm Østgaard i SAP Norge.

En av disse er Ole Einar Fosse, som vil jobbe med salg av mobile løsninger til større virksomheter.

– SAP er langt fremme i å lage mobile arbeidsverktøy som gjør virksomheter mer effektive og lønnsomme. Slike løsninger, som er enkle å rulle ut og lette å bruke, er snart en naturlig del av arbeidshverdagen for de aller fleste av oss. For meg som er ny i bransjen, er det ekstra motiverende å jobbe med så innovative og fremtidsrettede løsninger, sier Ole Einar Fosse.

Fosse er også tatt inn i SAPs ”Young Professionals”-program, der han deltar med andre selgere fra hele EMEA-regionen. Fosse har utdanning i IT-ledelse, innovasjon og entreprenørskap fra BI og University of California, Berkeley.

SAP har mål om 1 milliard brukere innen 2015. Mobilitet har en sentral rolle i denne vekststrategien, der kjøpet av Sybase i 2010 var et viktig skritt på veien. SAP leverer allerede et bredt spekter av mobile bedriftsløsninger bygget over Sybase Unwired-plattformen (SUP) og Afaria, som ivaretar utrulling, administrasjon og sikkerhet. I tillegg utvikler SAP alt fra enkle applikasjoner for bedre produktivitet, til prosessintensive applikasjoner som kan erstatte mer tradisjonelle enheter.

Pressekontakt:
Cathrine Thaning, Communications Manager, SAP Nordics
Mobil: 416 81 740
E-post: cathrine.thaning@sap.com