SAP lanserer ny, skybasert “Mini-SAP”-løsning for mindre bedrifter

Oslo/HanoverSAP AG (NYSE: SAP) lanserer løsningen SAP® Business One OnDemand, et nytt styringsverktøy som bygger på markedssuksessen SAP Business One – en applikasjon som brukes av 34.000 små- og mellomstore bedrifter over hele verden. SAP® Business One OnDemand-løsningen vil bli tilbudt gjennom sertifiserte partnere og gi SMB bedrifter tilgang gjennom nettleser, til en minimal startpris.

Målgruppe for løsningen er mindre selskaper som ønsker en enhetlig og integrert inngang til omfattende forretningsfunksjonalitet i skyen – inklusive støtteverktøy for salg, innkjøp, lager og finansielle tjenester. Løsningen er lett å ta i bruk og har et oversiktlig kostnadsbilde. SAP® Business One OnDemand leveres kun gjennom partnere og blir tilgjengelig fra andre kvartal 2012. Løsningen lanseres under CeBIT 2012, som arrangeres 6.-12. mars i Hanover.

Ari Pussinen, som leder SAP Ecosystem & Channels i Norden, uttaler:
– Mindre selskaper foretrekker løsninger som er raske, enkle og nyttige i bruk og har forutsigbare kostnader. Enda viktigere er det at løsningen ikke krever driftsressurser og innebærer minimalt med vedlikehold. SAP Business One OnDemand møter alle disse forventningene – og gjør det dessuten mulig for SMB-er å tilpasse løsningen til egen vekst og samtidig samhandle med globale aktører gjennom anerkjente SAP-standarder.

Lanseringen av SAP® Business One OnDemand gir SAPs partnere nye forretningsmuligheter. Mikael Boyum, CEO i Boyum IT, ønsker SAP Business One velkommen i skyen:
– Som langsiktig SAP Business One-partner i Skandinavia har vi ventet på en slik løsning. Den vil gi oss nye salgsmuligheter i Norden og vil også møte en etterspørsel vi har merket fra SMB-markedet. Kundene får både fordelen av en skybasert, komplett ERP-plattform og lavere totalkostnader.

For mer informasjon:

Pressekontakt:
Cathrine Thaning, Communications Manager, SAP Nordics
Mobil: 416 81 740
E-post: cathrine.thaning@sap.com