SAP satser tungt på databaser og apps

OsloI går kveld norsk tid holdt SAP en pressekonferanse der selskapet lanserte nye strategier, mål og planer for databaser og mobile løsninger. SAP ønsker å bli nummer 2 på databaser innen 2015 og åpner sin mobile plattform for millioner av mobilutviklere.

Ny databasestrategi, nye lanseringer og insentivprogrammer
SAP har ambisjon om å bli nummer 2 på databaser innen 2015 og iverksetter flere tiltak for å nå dette målet. Full integrasjon av Sybase, som SAP kjøpte i 2010, og en tydelig produkt-roadmap står sentralt. Sanntidsplattformen SAP HANA, Sybase data management og SAPs løsninger for Enterprise Information Management (EIM) blir viktige satsningsområder.
Pressemelding tilknyttet lanseringen finnes her.

Ny mobilstrategi, samarbeidsavtaler og oppkjøp
SAP har inngått samarbeid med Adobe, Appcelerator og Sencha, noe som umiddelbart setter millioner av app-utviklere i stand til å utvikle på SAPs mobile plattform. Utviklerne vil nå enkelt kunne utnytte SAPs ledende plattform for mobilapplikasjoner i forretningssegmentet. Samtidig ønsker SAP å kjøpe selskapet Syclo, som er en ledende tilbyder av mobilapplikasjoner og teknologi.

Pressemelding tilknyttet lanseringen finnes her.

Replay av pressekonferansen kan du se her.

For mer informasjon:

Pressekontakt:
Cathrine Thaning, PR Manager, SAP Nordics
Mobil: 416 81 740
E-post: cathrine.thaning@sap.com

Om SAP
Som markedslederen av forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 183.000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. Se www.sap.com/norway for ytterligere informasjon.