Ny nordisk databasesjef i SAP

Hardy Nelson er utnevnt til nordisk sjef for SAPs nye forretningsområde Database & Technology (D&T). Nelsons ansvar blir å støtte selskapets ambisjon om å bli nummer to i verden på databaser innen 2015, og å integrere Sybase i SAPs virksomhet.

OsloI sin nye rolle skaI Hardy Nelson lede salget av SAPs og Sybases integrerte løsningsportefølje for databaser og teknologiløsninger i Norden. Porteføljen omfatter blant annet databasene SAP Sybase ASE og SAP Sybase SQL Anywhere for mobile applikasjoner, databaseplattformer som SAP HANA og SAP Sybase IQ, verktøy for datamodellering og datavarehus, samt orkestreringsløsninger som SAP NetWeaver. Hardy går inn i SAPs nordiske ledergruppe. Han skal lede et integrert salgsteam med rundt 15 ansatte fra SAP og Sybase.

– Vårt nye forretningsområde gir kundene en helhetlig tilnærming til lagring, håndtering, analyse og tilgjengeliggjøring av data, noe få andre tilbyr i dag. Dette er en nødvendighet for virksomheter som ønsker jobbe mobilt og å handle i sanntid basert på rett beslutningsgrunnlag, sier Hardy Nelson.

I tillegg til sin nye rolle fortsetter Nelson som salgssjef for Sybase Norden og Benelux. Han har lang fartstid i IT-bransjen, med ledende stillinger i blant annet Symantec, SUN Microsystems og Oracle. De siste årene har han bidratt til å synliggjøre Sybase som en ledende aktør innen database og databaseadministrasjon.

For mer informasjon, kontakt:
Cathrine Thaning
PR Manager, SAP Nordics
Mobil: 416 81 740
E-post: cathrine.thaning@sap.com

Mirva Valldeby
Markedssjef, Sybase Norden
Telefon: +46 (0)8 568 512 22
Mobil: +46 (0)73 070 12 22
E-post: mirva.valldeby@sybase.com

Om SAP
Som markedslederen av forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 183.000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. Se www.sap.com/norway for ytterligere informasjon.

Om Sybase
Sybase er et SAP-eid selskap, markedsledende innen håndtering, analyse og mobilisering av virksomhetskritisk informasjon. Vi er pådrivere for den globale programvareutviklingen for dataintensive bransjer, og har åpne løsningersom fungerer med de fleste system, nettverk og enheter. Vår teknologi brukes av en rekke ulike bransjer, som finans, telekomunikasjon og offentlig sektor. For mer informasjon, besøk www.sybase.no. Følg oss gjerne på Twitter: @Sybase.