Nye mobilløsninger fra SAP

OsloPå første dag av SAPPHIRE NOW i Orlando lanserer SAP seks nye mobilapplikasjoner som øker brukernes produktivitet og sikrer tilgang til rett informasjon uansett tid og sted. Samtidig blir oppdaterte versjoner av eksisterende SAP mobilløsninger tilgjengelig på nye plattformer, som Blackberry og Android.

Programmene gir ansatte på farten sanntidstilgang til forretningsløsninger for blant annet HR, finans og salg. Lanseringen omfatter seks mobilapplikasjoner, alt fra virksomhetskritiske, prosessdrevne programmer for intern bruk, til mobilapplikasjoner direkte til kundene. Nye apper er: SAP Travel Expense Report, SAP Customer Briefing, SAP Learning Assistant, SAP EHS Safety Issue, SAP In-Store Product Lookup og SAP GRC Policy Survey.

Les mer i pressemelding på engelsk her.

SAP Afaria tilgjengelig via Amazon
SAP gjør også den omfattende administrasjonsløsningen for mobilenheter, SAP Afaria, tilgjengelig via nettbutikken Amazon Web Services (AWS) Marketplace. Dette gjør det enkelt for kunder å kjøpe implementere SAP Afaria i virksomheten.

Programvaren gjør det enklere og mer kostnadseffektivt å administrere og sikre mobilapplikasjoner og mobile enheter. Dette er den fjerde løsningen SAP gjør tilgjengelig via AWS. Fra før fins SAP Business-All-in-On-Solutions for Linux og Windows, samt SAP Rapid Deployment Solutions og SAP Business Intelligence.

Les mer i pressemelding på engelsk her.

– Mobilen og nettbrettet er en del av hverdagen. For de fleste virksomheter er det stadig viktigere å forenkle oppgaver for ansatte og kunder. Vi ønsker å bidra til dette med gode og brukervennlige mobilapplikasjoner som kan håndtere og gi innsikt i store datamengder, sier Sanjay Poonen, sjef for SAPs mobildivisjon.

– Mobilitet er høyt på prioriteringslisten hos beslutningstagere i de fleste norske virksomheter. Med disse lanseringene får kundene enda flere muligheter for rask og sikker tilgang til verktøyene de behøver, uansett tid og sted, sier Michael Ramm Østgaard, norgessjef i SAP.

Du finner skjermbilder av løsningene her: http://bit.ly/JMx5bq

Pressemeldingene og blogginnlegg, videoer og annen informasjon blir gjort tilgjengelig på nyhetssiden for SAPPHIRE NOW. Følg oss til Twitter på @SAPPHIRENOW, og følg samtalen via hashtaggen #SAPPHIRENOW.

For mer informasjon:

Pressekontakt:
Cathrine Thaning, PR Manager, SAP Nordics
Mobil: 416 81 740
E-post: cathrine.thaning@sap.com

Om SAP
Som markedslederen av forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 183.000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. Se www.sap.com/norway for ytterligere informasjon.