SAP gir kanalen fri tilgang til HANA

OsloSAP lanserer et nytt globalt kanalprogram for SAP HANA, selskapets in-memory-database for analyser og programmer. Det skal gjøre det lettere for forhandlere å gjøre seg kjent med plattformen og bedre utnytte muligheter i markedet.

Erfaringer ett år etter lanseringen av SAP HANA viser at det er avgjørende at selskapets partnere kan tilegne seg dybdekunnskap på plattformen. Dette for lettere å selge, implementere og støtte kundene. Programmet skal øke utbredelsen av HANA og sikre at salgskanalen har de beste forutsetninger for å støtte kundene.

SAP lanserer derfor tre nye programmer og oppgraderinger i porteføljen:

 • Et dedikert migreringsprogram for SAP Business Warehouse på SAP HANA skreddersydd selskapets forhandlere
 • Alle SAP HANA versjoner blir tilgjengelig for alle verdiøkende (VAR) partnere. Det betyr at partnere får mulighet til å selge samme portefølje som SAPs eget salgsapparat
 • Et nytt program som gjør at verdiøkende partnere kan levere support på HANA
 • Partnere over hele verden melder om store fordeler fra investeringer i SAP HANA. Som eksempel meldte Accenture i mai at de skal utdanne 1000 konsulenter på SAPs database og teknologiløsninger innen utgangen av 2012.

  I Norden og Baltikum har det vært særlig stor fokus blant kanalen på plattformen. Mer enn halvparten av alle partnere markedsfører og selger HANA aktivt. Nordisk kanalansvarlig for SAP, Aina Olsen, har som mål at 80-90 prosent av alle lokale partnere skal selge produkter, tjenester og support på plattformen innen midten av neste år.

  – Datavolumene rundt vanlige forretningstransaksjoner og muligheten til å kunne hente analyser og rapporter på sekunder, fremfor timer, vil betraktelig øke etterspørselen etter SAP HANA, sier Olsen. – Fordelene er store for alle typer virksomheter på tvers av alle bransjer. Våre partnere vil derfor erfare mange nye og spennende salgsmuligheter som følge av dagens nyhet.

  SAP HANA er en sanntids-plattform for analyser og programmer basert på in-memory teknologi. Foruten å forenkle IT-infrastrukturen får kundene lynrask prosessering, muligheten til å analysere både store strukturerte og ustrukturerte datamengder, evne til å forutse trender og utviklinger, og bedre forstå egne datamengder.

  For ytterligere informasjon, vennligst kontakt

  Cathrine Thaning
  PR Manager, SAP Norden
  Telefon: +47 67529-458
  Mobil: +47 41681740
  Cathrine.thaning@sap.com

  Om SAP
  Som markedslederen av forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 183.000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. Se www.sap.com/norway for ytterligere informasjon.