SAP Business Suite er klar for SAP HANA

SAP er de første på markedet som tilbyr alle de viktigste forretningsapplikasjoner på én i-minne-plattform som innhenter og analyserer data i sanntid.

FrankfurtSAP Business Suite på SAP HANA gjør at sanntidsinformasjon kan omsettes i umiddelbar handling. Dette vil gi økt verdiskaping fra forretningsprosesser og forandre hvordan virksomheter jobber og samhandler. En rekke områder, som markedsanalyse, måneds-, kvartals-, og årsavslutning, betalingsflyt, materialplanlegging, forbrukeranalyser og viktige rapporteringsfunksjoner er optimaliserte og skreddersydd ulike bransjer.

Virksomheter kan planlegge, utføre, rapportere og analysere med utgangspunkt i fullt oppdaterte data. Eksisterende kunder kan enkelt overføre sine databaser til SAP HANA med en ny tjenesteoppgradering og en skreddersydd utrullingsløsning som sikrer en rask og trygg prosess.

SAP-kunder kan dermed bedre legge til rette for innovasjon, raskere forretningsprosesser og enklere samhandling med kunder og partnere. Intelligens blir innebygd i forretningstransaksjonene, slik at kunder kan omforme sine forretningsmodeller og -prosesser etter behov og få mer ut av kjernevirksomheten ved hjelp av sanntidsfunksjonalitet.

– Stadig kortere beslutningsprosesser skaper et behov for raskere innhenting, analyse og handling. SAP Business Suite på SAP HANA svarer på dette ved å kombinere transaksjonsprosesser og analyse på én enkelt sanntidsplattform. Integrasjonen fjerner forsinkelser som oppstår når informasjon ligger i ulike systemer. Dette gjør at ansatte kan ta bedre taktiske, operasjonelle og strategiske beslutninger basert på oppdaterte data, sier Henry Morris, senior vice president for IDCs globale forskningsgrupper for Software, Services, Big Data og Sales and Marketing.

– I 2010 lovte vår grunnlegger, Hasso Plattner, at HANA-teknologien ville være sentral i en fornying av eksisterende og ny programvare fra SAP. SAP Business Suite på SAP HANA er en milepæl i å oppfylle dette løftet. Kundene trenger ikke lenger prioritere mellom kostnad og ytelse, sier Vishal Sikka, ansvarlig for teknologi og innovasjon i SAP Executive Board.

Les hele pressemeldingen på engelsk her.

Kontakt:
Cathrine Thaning, PR Manager, SAP Nordics
416 81 740
cathrine.thaning@sap.com

Brit Ingvild Holmem, Iteo Consulting for SAP
90643115
bih@iteo.no

Om SAP
Som markedslederen innen forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 197000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. SAP er børsnotert i Frankfurt og på NYSE. Se www.sap.com/norway for mer informasjon.

Note to editors:
To preview and download broadcast-standard stock footage and press photos digitally, please visit www.sap.com/photos. On this platform, you can find high resolution material for your media channels. To view video stories on diverse topics, visit www.sap-tv.com. From this site, you can embed videos into your own Web pages, share video via email links, and subscribe to RSS feeds from SAP TV.

Follow SAP on Twitter at @sapnews.