SAP HANA i skyen

OsloSAPs kunder kan nå kjøre sin forretningsprogramvare og applikasjoner på HANA i skyen. Med lanseringen av SAP HANA Enterprise Cloud leveres sanntidsdata som en tjeneste.

Sky-tilbudet gir virksomheter en ny måte å implementere i-minne-plattformen på, med ERP, Business Warehouse, CRM og andre applikasjoner på HANA levert som en administrert sky-tjeneste. Resultatet er umiddelbar verdi av forretningsprogramvaren. Løsningen gir rask tilgang til sanntidsanalyse av forretningskritiske data, samtidig som totalkostnadene er lave.

– Dette er kort sagt den enkleste og mest fleksible måten for våre Business Suite- og Business Warehouse-kunder å utnytte mulighetene som ligger i vår i-minne-plattform. HANA «as a service» er en enda smidigere måte å ta i bruk sanntidsdata på, sier Dr. Vishal Sikka, SAPs styremedlem med øverste ansvar for teknologi og innovasjon.

SAP vil tilby tjenestene både gjennom partnernettverket og fra SAPs egne datasentre verden over. De anbefaler noen enkle steg for å komme i gang med HANA Enterprise Cloud:

  • Ta med eksisterende lisenser videre, eller kjøp nødvendige programvarelisenser
  • Kontakt SAP-eksperter for å få en vurdering av hvordan løsningen best kan implementeres i virksomheten
  • Kontakt SAP om migreringstjenester
  • Start et månedsbasert abonnement på infrastruktur og sky-tjenester, skalert etter virksomhetens behov

Flere eksempler på hvordan kunder har tatt i bruk HANA i skyen blir presentert under SAPPHIRE NOW i Orlando 14. – 16. mai.

Les mer i vedlagt pressemelding på engelsk.

Kontakt:
Cathrine Thaning, PR Manager, SAP Nordics
416 81 740
cathrine.thaning@sap.com

Om SAP
Som markedsleder innen forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer med å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 238000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. SAP er børsnotert i Frankfurt og på NYSE. Se www.sap.com/norway for mer informasjon.