SAP og Microsoft effektiviserer fabrikkproduksjon

SAP og Microsoft har gått sammen for å utvikle en løsning som lar virksomheter bruke produksjonsdata fra fabrikkene i sanntid, direkte fra fabrikkgulvet. Ved å integrere SAPs Manufacturing Integration and Intelligence-applikasjon og skytjenesten Microsoft Office 365 får virksomheter større innsikt i produksjonsprosessen og kan gjøre enklere og raskere analyser av produksjonen.

Informasjon om fabrikkenes produksjon blir koblet sammen med andre data fra virksomheten i sanntid, slik at brukerne kan analysere dataene gjennom et enkelt brukergrensesnitt i Office 365.

Kundene får en rekke fordeler:
Et felles grensesnitt for visualisering og analyse av produksjonen i sanntid
Enkelt å lage og oppdatere rapporter og sikre oppdaterte data selv på lokalt lagrede Excel-ark
Samme tilgang til data på tvers av fabrikker eller produksjonsfasiliteter
IT-avdelingen kan kjøre data direkte inn i Excel-arkene, slik at man unngår feil og enklere kan gjøre rådata om til verdifull informasjon.

– Tilgang på sanntidsinformasjon direkte fra produksjonslinjen i fabrikken kan gi enorm verdi for våre kunder. Samarbeidet med Microsoft gjør det mulig å visualisere fabrikkdata i et samarbeidsmiljø som er kjent for brukerne, sier Mike Lackey, som er ansvarlig for Manufacturing Solutions i SAP.

– Sammen med SAP kan vi gjøre informasjon lett tilgjengelig for kunder som er vant til å bruke verktøy som Office 365, Windows 8-enheter og Windows Azure. Nå kan alle i virksomheten, uansett lokasjon eller avdeling, få tilgang til produksjonsdata i sanntid, analysere disse og ta raskere og bedre beslutninger basert på oppdaterte analyser, sier Caglayan Arkan, leder for Worldwide Manufacturing & Resources Sector i Microsoft.

Cathrine Thaning, PR Manager, SAP Nordic & Baltic region
Mobil: 416 81 740
Mail: cathrine.thaning@sap.com