S5 Consulting AS ny SAP-partner i Norge

S5 Consulting AS skal som ny SAP-partner selge bransjespesifikke løsninger basert på SAP Business All in One, SAP Business Objects, SAP HANA og SAP Mobility. 

Som autorisert partner får S5 Consulting verktøy og støtte til effektivt å levere brukervennlige løsninger, inkludert lisenser, implementeringstjenester, kursing og dokumentasjon, optimalisering og kundestøtte. 

S5 Consulting, tidligere FRAM Gruppen AS, ble startet i 2007, og har inngående ekspertise innen SAP-løsninger. De jobber hovedsakelig mot mellomstore virksomheter innen handel og distribusjon, forbrukerprodukter og ingeniør- og byggeselskaper i olje- og gass-næringen. 

–SAPs programmer har rik og god funksjonalitet, og satser på forretningsprogramvare på mobilen. Vi vil tilby våre kunder forretningsfordeler ved å tilpasse det mobile brukergrensesnittet til kundenes individuelle behov ved hjelp av SAPs mobile plattform og SAP Fiori, sier daglig leder i S5 Consulting, Tom W. Gulbrandsen. 

 – Vi er glade for å ha S5 Consulting med på laget og ønsker dem hjertelig velkommen blant våre norske partnere. Vi er overbevist om at de, med sin mobilitets- og SAP-ekspertise, tilbyr en kompetanse som markedet trenger, sier norgessjef i SAP, Michael R. Østgaard. 

Les mer i pressemeldingen under på engelsk. 

S5 Consulting AS becomes SAP Channel Partner

Oslo –  30 September 2013 

S5 Consulting AS today announced it has become an SAP channel partner authorized to resell SAP Business All in One based industry solutions, SAP Business Objects solutions, HANA, and SAP Mobility in Norway. 

With its designation as an authorized SAP channel partner, S5 now provides solutions that encompasses new SAP user experiences with all facets required for fast and successful implementation, including software licensing, implementation services, training and documentation, optimization and support. 

“The functional scope of SAP solutions is unrivaled. S5 will support customers to bring new, customer-adapted SAP user experiences to the market by leveraging the power of the SAP mobile platform (SMP) and SAP Fiori as the “front end” to the SAP solutions. We simply make mobility and mobile use of SAP solutions even more exciting,” said CEO and Managing Director of S5 Consulting, Mr. Tom W. Guldbrandsen. 

 S5 is broadening its services for SAP solutions by generally offering the SAP solutions to midsize companies, however mainly targeting Retail & Distribution, Consumer Products, Engineering & Construction for the Oil & Gas industry, and Professional Service (incl. Legal and Accounting business) industry. 

As an SAP channel partner authorized to resell our SAP solutions to midsize companies, it will help companies to achieve their objectives of improved growth, lower costs and a better understanding of and execution on business processes through leveraging the mobility in enterprises and enabling all consumers of IT in enterprises to do their work more effectively and efficiently on any device. 

About S5 Consulting AS: 

S5 is a rename of the company FRAM Gruppen AS, founded in 2007. S5 offers the very best SAP services and the newest SAP solutions together with its partners. S5 provides new experiences in how to implement SAP solutions with customer-specific user-friendly mobile experiences. The company, and its partners, has people with many years of experience with SAP and in the SAP community. 

 # # #

Contacts for press: 

Tom W. Gulbrandsen

Partner, CEO/Managing Director, S5 Consulting AS
tom@s5con.no / +47 95292548 

Susanne Kapfer,
Director Communications, SAP Nordic & Baltic region

Susanne.kapfer@sap.com / +46 733 587798

Brit Ingvild Holmem,
Iteo for SAP

bih@iteo.no / 90643115