Ny SAP HANA med enklere implementering og fokus på sluttbrukeren

SAPs i-minne-plattform HANA kommer en i ny versjon som skal gjøre brukeropplevelsen bedre.

Dette gjør SAP ved hjelp av et pent, intuitivt og intelligent brukergrensesnitt med app-er fra SAP Fiori og forenklede implementeringsmuligheter for SAP HANA-infrastrukturen i skyen.

Den syvende service-pakken (SP7) skal sørge for at kunder, utviklere, partnere og andre brukere får dra enda bedre nytte av sanntidsinformasjon. App-utvikling blir enklere og raskere ved at utviklere kan gjenbruke funksjonalitet gjennom core data services (CDS) og ferdigpakkede datakvalitets-biblioteker.

SAP skal introdusere abonnementer for SAP HANA-infrastruktur, slik at implementering kan skje på minutter. Partnere og nye og gamle kunder får tilgang til infrastrukturen direkte fra SAP HANA Marketplace gjennom sin SAP HANA-lisens. Det gjør tilgang, oppgradering og betaling enklere enn før.

Samtidig lanserer SAP designtjenester for brukervennlighet. Dette bygger videre på suksessen med brukergrensesnittet SAP Fiori, som legger til rette for sømløs bruk av programmer på tvers av pc og mobile enheter. Målet er at kunder skal få dra nytte av en Design Thinking-tilnærming til innovasjon.

Gjennom designtjenestene vil et team av designere jobbe sammen med kundene i en ny samarbeidsmodell hvor sluttbrukeren deltar. Målet er å utvikle bedre brukeropplevelser på app-er og løsninger.Teamet vil jobbe sammen med kunder for å utvide SAP-løsninger til nye brukergrensesnitt og lage nye løsninger.

Klikk her for å lese hele pressemeldingen på engelsk.

Pressekontakt:

Brit Ingvild Holmem, for SAP
bih@iteo.no / 90643115