SAP Mobile med sky-versjon på HANA

SAPs løsning for utvikling av mobil-applikasjoner, SAP Mobile Platform, kommer i tredje versjon. En nettsky-utgave som kjører på SAP HANA er samtidig på trappene. Løsningen legger til rette for utvikling og rask utrulling av forretnings- og forbruker-apper som gjør det enkelt for brukeren å utføre sine oppgaver. 

Utviklingstrenden går mot en «mobil først»-tankegang, der programmer på mobilen eller nettbrett er vel så viktige som på pc-en. SAP Mobile Platform er en moden og utprøvd app-utviklingsplattform, som i tredje versjon blir bredere og gir enda flere muligheter. Plattformen integrerer nå nye SAP-teknologier, som SAP Netweaver® Gateway, Mobilizer og Syclo Agentry. Dette kommer i tillegg til eksisterende mobile teknologier fra SAP, Syclo, Sybase og Mocana. 

 Målet med plattformen er å gjøre utviklingsjobben mindre komplisert, slik at utvikleren kan fokusere på brukeropplevelsen. Løsningen er kostnadseffektiv og øker produktiviteten med gjenbruk av prosesser, ressurser og infrastruktur i utviklingsprosessen. 

Nettskyversjonen av SAP Mobile Platform 3.0 er bygd på SAP HANA Cloud Platform, en åpen, standard-basert platform-as-service (PaaS). Den gir mulighet for rask utrulling av standard-apper og spesialutviklede løsninger på de fleste operativsystemer, som iOS, Android, Windows 8, Windows Phone 8 og BlackBerry. Samtidig får brukere tilgang til andre tjenester på skyplattformen, som analyse, sikkerhet og integrasjon. 

30-dagers gratis prøvelisenser til SAP Mobile Platform er tilgjengelig på SAP® Community Network i Developer Center for SAP Mobile Platform. Gratis nettkurs for mobilutvikling er også tilgjengelig på openSAP-plattformen. Utviklere kan også delta utviklingskonkurransen “Mobile Game On”, hvor vinneren får dra på en fantastisk reise. 

Les hele pressemeldingen på engelsk her.

Pressekontakt:

Brit Ingvild Holmem, for SAP
bih@iteo.no / 90643115