Citi velger SAPs skyløsning for banktransaksjoner

Finansorganisasjonen Citi satser på SAPs skybaserte tjeneste for finansmarkedet, SAP Financial Services Network. Det ventes at flere nordiske banker vil følge i deres spor.

– Nordiske banker endrer sine arbeidsmåter for å møte privatkunder og virksomheter på en bedre måte. Ny teknologi spiller en viktig rolle, og vi merker stor interesse fra banker i Norge, Sverige, Danmark og Finland. De ønsker å tenke nytt og skreddersy sine tjenester bedre, sier bankekspert Olle Lennegren, som er Industry Principal Financial Industries i SAP.

– SAP Financial Services Network er en slik type teknologi, og vi regner med at flere nordiske banker kommer til å følge Citis eksempel, sier han. 

Kort om Citis avtale med SAP: 

  • Citis forretningsområde Treasury and Trade Solutions har valgt å abonnere på SAP Financial Services Network, som forenkler transaksjonsflyt mellom virksomheter og deres finansinstitusjoner
  • SAP Financial Services Network er en nettskybasert tjeneste som forenkler prosessering, formattering og distribuering av banktransaksjonsdata for banker, virksomheter og tjenesteleverandører 
  • Skyløsningen gjør det mulig å koble seg direkte til en bank via forretningssystemet, uten at man må installere ny programvare. 

 Klikk her for å lese hele pressemeldingen på engelsk.

På bildet: Olle Lennegren,  Industry Principal Financial Industries, SAP.

Kontakt:

Brit Ingvild Holmem,

for SAP

bih@iteo.no/ 90643115