HANA for mellomstore

SAP Business All-in-One for mellomstore virksomheter er nå tilgjengelig på SAP HANA. Det betyr at virksomheter i alle sektorer kan ta i bruk SAPs i-minne-plattform SAP HANA til analyser, transaksjoner og store datamengder. IT blir enklere når de kan bruke én enkelt database for ERP-transaksjoner, Business Intelligence og f.eks. budsjettering.

Løsningene for mellomstore virksomheter ble nylig plassert i Gartners lederkvadrant, “Magic Quadrant for Single-Instance ERP for Product-Centric Midmarket Companies”. Løsningen er tilgjengelig i 52 land, en rekke språk og for ulike bransjer.

SAP Business All-in-One brukes av 24.200 virksomheter verden over, håndterer ressursplanleggingsprosesser (ERP), og tilbyr pre-konfigurerte løsninger og tilpassing til lokale forhold. Programvaren er modulbasert, slik at pakker kan utvides etter bransjer.

Klikk her for å lese pressemeldingen på engelsk.