SAP går mot nord

Som ny SAP-partner skal ØkonomiBistand Nord AS tilby SAPs løsninger for beslutningsstøtte til sine kunder i Nord-Norge. 

ØkonomiBistand Nord AS har kontorer i Mo i Rana, Bodø og Sortland. Med ni ansatte betjener de rundt 200 bedrifter i regionen, og leverer systemer for regnskap, økonomi, lønn og CRM. Med programvareporteføljen SAP BusinessObjects Business Intelligence kan de tilby beslutningsstøtte og analyse som visualiserer og forenkler rapportering. 

 – Med SAPs løsninger på toppen av vårt hovedprodukt, som er Visma, kan kundene enklere samkjøre data fra ulike systemer i ett datavarehus, og analysere, visualisere og rapportere bedre. Vi kan levere avansert funksjonalitet som er enkel å ta i bruk, forteller Erling Paulsen, daglig leder i ØkonomiBistand Nord. 

 –Vi ser gode vekstmuligheter i landets nordligste fylker. Det er viktig for oss å ha dyktige partnere i dette området slik at vi kan bygge virksomheten videre. Vi er glade for de mulighetene partnerskapet med ØkonomiBistand kan gi, sier Michael R. Østgaard, norgessjef i SAP.

Pressekontakt: 

Brit Ingvild Holmem

For SAP

bih@iteo.no/ 90643115