Nytt om navn: Tre nye til SAP

SAP styrker den norske organisasjonen med tre nye eksperter på salg og HR.

– Det er alltid en glede å ønske nye ansatte velkomne. Disse tre har solid bakgrunn og erfaring som vil komme både deres kolleger og kunder til gode. SAP har som kjent alltid evnet til å tiltrekke seg den fremste kunnskapen og ekspertisen som ønsker å gjøre en positiv forskjell i markedet, noe disse tre eksemplifiserer, sier Michael R. Østgaard, norgessjef i SAP. 

Dette er de nye ansiktene:

  • Hege Wroldsen er ansatt som Senior Sales Executive for Large Accounts. Hun har 15 års erfaring med løsningssalg, og kommer fra stillingen som skandinavisk Sales Executive i IFS. Tidligere har hun vært flere år i IBM, også der innen ulike salgsroller. Hun har bred erfaring med salg av komplekse løsninger innen ERP og EAM (Enterprise Asset Management). 
  • Ørjan Jakobsen er ny Senior Account Executive. Han har 12 års erfaring med salg og løsningssalg av programvare for ulike internasjonale leverandører i Norge. Han kommer fra stillingen som Senior Account Manager i Oracle, og har i tillegg blant annet hatt salgsansvar i Basware og SPSS Norge. 
  • Marianne Engebrigtsen begynte tidligere i høst som HR Business Partner for SAP Norge og Danmark. Hun har bred og sammensatt erfaring innen HR, og kommer fra stillingen som nordisk HR-direktør i Pitney Bowes, hvor hun i over seks år har hatt ansvar for strategisk og operativt personalledelse.

Bilder av alle tre er tilgjengelig i relatert materiale (under).
For ytterligere informasjon, kontakt:

Susanne Kapfer

Director Integrated Communications, SAP Nordics & Baltics

Telefon: +46 (0)8 587 700 00
Mobil: +46 (0)733 587 798

susanne.kapfer@sap.com 

Brit Ingvild Holmem,
For SAP
Mobil: 90643115
bih@iteo.no