Nytt om navn: Tre nye til SAP

SAP styrker den norske organisasjonen med tre nye eksperter på salg og HR.

OsloDet er alltid en glede å ønske nye ansatte velkomne. Disse tre har solid bakgrunn og erfaring som vil komme både deres kolleger og kunder til gode. SAP har som kjent alltid evnet til å tiltrekke seg den fremste kunnskapen og ekspertisen som ønsker å gjøre en positiv forskjell i markedet, noe disse tre eksemplifiserer, sier Michael R. Østgaard, norgessjef i SAP.

Dette er de nye ansiktene:

Hege Wroldsen er ansatt som Senior Sales Executive for Large Accounts. Hun har 15 års erfaring med løsningssalg, og kommer fra stillingen som skandinavisk Sales Executive i IFS. Tidligere har hun vært flere år i IBM, også der innen ulike salgsroller. Hun har bred erfaring med salg av komplekse løsninger innen ERP og EAM (Enterprise Asset Management).

Ørjan Jakobsen er ny Senior Account Executive. Han har 12 års erfaring med salg og løsningssalg av programvare for ulike internasjonale leverandører i Norge. Han kommer fra stillingen som Senior Account Manager i Oracle, og har i tillegg blant annet hatt salgsansvar i Basware og SPSS Norge.
Marianne Engebrigtsen begynte tidligere i høst som HR Business Partner for SAP Norge og Danmark. Hun har bred og sammensatt erfaring innen HR, og kommer fra stillingen som nordisk HR-direktør i Pitney Bowes, hvor hun i over seks år har hatt ansvar for strategisk og operativt personalledelse.

Bilder av alle tre er tilgjengelig i relatert materiale (under).

For ytterligere informasjon, kontakt:

Susanne Kapfer 
Director Integrated Communications, SAP Nordics & Baltics 
Telefon: +46 (0)8 587 700 00 Mobil: +46 (0)733 587 798 
susanne.kapfer@sap.com

Brit Ingvild Holmem, 
For SAP 
Mobil: 90643115 
bih@iteo.no

Om SAP

Som markedslederen innen forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 251000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. SAP er børsnotert i Frankfurt og på NYSE. Se www.sap.com/norway for mer informasjon.

Relatert / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer

Pressekontakt

Director Communications, Nordic & Baltic region

susanne.kapfer@sap.com

+46 (0)8 587 72798