Nye samarbeid gir flere app-muligheter

SAP skal samarbeide med selskapene Xamarin og Service2Media for å skape åpne plattformer for mobil-app-utviklere, slik at de enkelt og rimelig kan utvikle på SAP Mobile Platform. 

Samarbeidet lar utviklere verden over lage rike mobil-apper med SAP Mobile Platform. Med utviklere i 111 land og et nettverk på 150 partnere gir Xamarin virksomheter mulighet til å bygge tilpassede apper for iOS, Android og Windows 8 fra Microsofts Visual Studio-miljø. 

Service2Media har utvidet sin App Lifecycle Platform – M2Active med en ny modul for å støtte SAP Mobile Platform API-er. M2Active gir nå brukere et avansert verktøy og nettsky-tjenester for å lage apper med tilgang til SAP-systemer for iOS-, Android- og Windows-enheter.

Les mer i pressemeldingen på engelsk her.

Kontakt:

Brit Ingvild Holmem, for SAP

bih@iteo.no / 90643115