Engasjerer kunder i skyen

SAP oppdaterer skyløsningen ”Cloud for Customer”. Dette sikrer selgere, kundestøtte og markedsførere bedre mulighet til å ta et helhetlig grep om sine kundekontakter og skape sterkere relasjoner gjennom engasjement.

OsloDette skjer blant annet med nye funksjoner for mobilitet og i-minne-baserte analyse, slik at alle avdelinger kan få bedre informasjon og engasjere kunder på nye måter.

Oppdateringen inneholder funksjoner for prediktiv analyse, mobil tilgang til data uavhengig av tilgjengelige apper, og smart integrasjon av SAP Cloud for Customer i skybaserte HR-systemer og vanlige forretningssystemer. Dette kommer medarbeidere som har direktekontakt med kundene til gode, og støtter også salg, service, markedsføring m.m.

Samtidig lanserer SAP bransjetilpasset støtte for detaljhandel og teknologivirksomheter, slik at de enklere kan hjelpe partnere å håndtere sluttkunden.

Hele
pressemeldingen på engelsk er tilgjengelig her.

Kontakt:

Brit Ingvild Holmem,

for SAP

90643115 / bih@iteo.no

Om SAP

Som markedslederen innen forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 253500 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. SAP er børsnotert i Frankfurt og på NYSE. Se www.sap.com/norway for mer informasjon.

Relatert / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer


Pressekontakt

Director Communications, Nordic & Baltic region

susanne.kapfer@sap.com

+46 (0)8 587 72798