Øker hastigheten i verdens største forretningsnettverk

OsloSAP-selskapet Ariba flytter sin globale innkjøps- og samhandlingsplattform til i-minneplattformen SAP HANA. Aribas nettverk er verdens største arena for kommersiell samhandling i nettskyen. Den første fasen og selve migreringen av Ariba Spend Visibiliity ble gjennomført uten nedetid og kundene opplever nå at rapporter leveres 100 ganger raskere.

Aribas nettverk på SAP HANA vil skape unike muligheter ved at kundene får bedre innsikt og kunnskap gjennom prediktive analyser av 15 års datahistorikk. Raskere og bedre beslutninger kan fattes med innsikt i sanntid og innovative prosesser som forenkler og forbedrer.

Kundene vil kunne analysere sine store mengder strukturerte- og ustrukturerte data fra mange interne-, tilknyttede- og eksterne kilder. Med SAP HANA lastes data 30 ganger raskere og er umiddelbart tilgjengelig. Det sikrer at når et anbud gjøres tilgjengelig kan virksomheter umiddelbart iverksette sine analyser og utregninger, og motta rett informasjon i sanntid. Sammen med visualiseringsverktøyet SAP Lumira, kan de forholde seg til dataene på nye og unike måter.

Les mer i pressemelding på engelsk her.

Om SAP
Som markedslederen innen forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 258000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. SAP er børsnotert i Frankfurt og på NYSE. Se www.sap.com/norway for mer informasjon.

Relatert / Kontaktpersoner
Susanne Kapfer

Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region
susanne.kapfer@sap.com
+46 (0)8 587 72798