SAP Business Suite på HANA med abonnement

SAP Business Suite er nå tilgjengelig som abonnement på SAP HANA Enterprise Cloud. Det betyr at SAP nå tilbyr alle sine kjerneløsninger på in-memory-plattformen i skyen. 

Samtidig utvider SAP med nye datasentre og migrerings-tjenester, slik at kunder enklere kan flytte kjerneprogrammer til skyen på in-memory-løsningen SAP HANA. 

SAP HANA Enterprise Cloud med komplett abonnementstilbud

SAP HANA Enterprise Cloud tilbyr nå SAP Business Suite og SAP Business Warehouse på SAP HANA via en abonnementsmodell. Fra før leveres flere andre applikasjoner på samme måte, trygt fra regionale SAP-datasentre. Kunder får nå den rike funksjonaliteten i SAP Business Suite, kombinert med fleksibiliteten, brukervennligheten og tempoet som nettskyen gir. Kunder kan blant annet kjøre kjerneprogrammer i private sky-løsninger

Nyheten kompletterer SAP HANA Cloud Platform-lanseringen som ble gjort i mars, som lar kunder utvide, bygge og kjøre nye sky-applikasjoner på SAP HANA. SAP skal hjelpe kunder som MacLaren, Schaidt Innovations og Levi Strauss med overgang fra faste installasjoner til hybridmiljø eller fullskala sky-miljøer.

Nye tjenester for migrering 

SAP Services gjør det enklere å migrere til en abonnementsløsning på SAP HANA i skyen, med en forbedret migreringstjeneste hvor eksisterende SAP-programmer flyttes til SAP HANA Enterprise Cloud. Tilbudet inkluderer muligheter for integrasjon med andre SAP-programmer på faste installasjoner, samt andre skyløsninger som SuccessFactors og Ariba. Vedlikehold, support og oppgraderinger vil gjøres gjennom kundenes vedlikeholdsavtaler for migrerte applikasjoner. 

SAP utvider også sin leveransekapasitet for den økende sky-etterspørselen. De har per i dag 16 datasentre verden over, og planlegger å etablere flere for å sikre bedre tilpasning til lokale markeder og lovgivning. To nye datasentre i Tokyo og Osaka i Japan åpnet i forrige uke. SAPs datasentre bruker kun fornybar energi, slik at karbonavtrykket kan reduseres selv om leveransekapasiteten øker i skyen. 

 –Den nye abonnementsløsningen for SAP Business Suite på SAP HANA Enterprise Cloud gir flere valgmuligheter og gjør det enklere å bruke viktige forretningsprogrammer. Pris og it-miljø bestemmes etter behov, og dette vil gi økt fleksibilitet for norske kunder, sier Michael R. Østgaard, norgessjef i SAP. 

Les mer i pressemeldingen på engelsk. 

Kontakt: 

Brit Ingvild Holmem, Iteo 

E-post: bih@iteo.no , mobil: 90643115