Microsoft og SAP utvider samarbeidet

OsloNyhetene omfatter tre hovedområder:

  • Forretningskritiske SAP-programmer sertifiseres for Microsoft Azure
  • Bedre samkjøring mellom SAP-programmer og Microsoft Office, inkludert full samkjøring av SAP BusinessObjects BI-løsning og Microsofts Power BI-løsning
  • Utvidet utvikling og støtte for SAP-apper for Windows og Windows Phone 8.1

SAP-programmer på Microsoft Azure

Innen utgangen av andre kvartal 2014 skal Microsoft og SAP støtte følgende programmer på Microsoft Azure: SAP Business Suite-programvare, SAP Business All-in-One-løsninger, SAP Mobile Platform, SAP Adaptive Server Enterprise (SAP ASE) og utviklerversjonen av SAP HANA. I tillegg skal kunder og utviklere kunne rulle ut flere prekonfigurerte SAP-løsninger på få minutter direkte i Azure med SAP Cloud Appliance Library-verktøyet.

Alle SAP-kunder vil kunne bruke Azures modell med betaling for faktisk bruk, og slik kunne redusere kostnader. Kunder kan enkelt bruke funksjonaliteten i Azure for å støtte SAP-løsninger og skalere opp kapasitet raskt ettersom behovene endrer seg, og kun betale for det man bruker.

Programmer som snakker bedre sammen

Løsningen der Excel og SAP BusinessObjects BI-løsninger integreres gjennom Microsofts Power BI-løsning blir nå tilgjengelig for alle kunder. Microsoft og SAP lover også større samkjøring mellom programmer og plattformer med ny versjon av SAP Gateway for Microsoft.

Mer mobilsamarbeid
Microsoft og SAP går sammen til markedet med mobilapper fra SAP for Windows og Windows Phone 8.1. Det nye appene administreres og sikres gjennom SAP Mobile Secure-porteføljen eller Windows Intune. Flere av de nye løsningene vil vises frem på SAPPHIRE NOW, som arrangeres i Orlando i begynnelsen av juni.
Les mer i pressemeldingen på engelsk her.

Om SAP
Som markedslederen innen forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 258000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. SAP er børsnotert i Frankfurt og på NYSE. Se www.sap.com/norway for mer informasjon.

Relatert / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region

susanne.kapfer@sap.com

+46 (0)8 587 72798