SAP blir SE-selskap – Jim Hagemann Snabe går inn i Supervisory Board

OsloPå SAPs generalforsamling i går godkjente aksjeeierne å gjøre om SAP til europeisk selskap (SE, Societas Europaea). De valgte også Jim Hagemann Snabe inn i SAP SEs Supervisory Board. Med dette går han av som med-CEO i SAP.

Les mer i pressemeldingen på engelsk her.

Se også denne videoen fra Bill McDermotts tale i forbindelse med generalforsamlingen.

Om SAP
Som markedslederen innen forretningsprogramvare hjelper SAP virksomheter av alle størrelser og innen alle bransjer til å bli bedre. Fra administrasjon til styrerom, lager til kasse, kontor til mobil enhet – SAP hjelper mennesker og organisasjoner til å jobbe bedre sammen og med å bruke forretningsinnsikt mer effektivt for å ligge foran konkurrentene. SAPs applikasjoner og tjenester gjør det mulig for mer enn 258000 kunder å drive lønnsomt, tilpasse seg endringer og oppnå bærekraftig vekst. SAP er børsnotert i Frankfurt og på NYSE. Se www.sap.com/norway for mer informasjon.

Relatert / Kontaktpersoner

Susanne Kapfer
Pressekontakt
Director Communications, Nordic & Baltic region

susanne.kapfer@sap.com

+46 (0)8 587 72798